News

De eerste zoen van Tony Junior in De Bachelor is een feit

De Bachelor met Tony Junior is in volle gang. De knappe DJ is op zoek naar de vrouw van zijn dromen en die hoopt hij tijdens de datingshow te vinden. Inmiddels staat de derde aflevering op Videoland en daar werd het direct al spannend, want er is al gezoend!

De Bachelor Tony Junior

De Bachelor met Tony Junior: de eerste kus valt

Als jij ook De Bachelor met Tony Junior kijkt, dan weet je dat Tony Junior na eerdere relaties met onder andere zangeres Maan de Steenwinkel en Onnedi van YouTube, nu op zoek is naar zijn droomvrouw. Rumour gaat dat Tony Junior bij de start van De Bachelor al een vriendin heeft, maar dit is door hemzelf ontkracht. Anyhow, de dj is nu wel op zoek naar some love, want hij heeft al gezoend in aflevering drie! We praten je bij.

Romantische date in de lucht

Vorige week had de dj zijn eerste date, met Roos. Hij was direct onder de indruk van haar, maar helaas werd dat een stuk minder na de eerste date. Dus ging hij in de derde aflevering verder op liefdesavontuur. Hij begon met een actieve date met Diva, Rozemarie, Julia en Oriana, waarmee hij ging kajakken. Heel veel tijd was er niet. Tony had namelijk nog een dinerdate op de planning staan. Tijdens het etentje mocht hij een roos weggeven aan de persoon waar hij van onder de indruk was, maar dat gebeurde niet. “Ik wilde een vonkje voelen en die voelde ik niet.”

Lippen proeven

De dag daarna koos hij voor een uitgebreide date Maxime om samen met hem in een klein vliegtuigje van het uitzicht te genieten. Tony legde zijn arm om haar heen, waardoor de sfeer in het toestel meteen romantische werd. Toen ze weer voet op Kroatische bodem zetten, stond op de ladingsbaan een tafeltje met een fles wijn klaar. Romantisch! Tony pakte al snel de hand van Maxime beet en vertelde blij te zijn met zijn keuze voor haar. Maar daar bleef het niet bij. “Op een gegeven moment zit je op een level en dan wil ik iemands lippen even proeven. Ja, gewoon even een klein kusje. Daar is nog nooit iemand aan overleden toch?”

Afscheid in De Bachelor

Maxime was blij met haar klik met Tony Junior. De dj stuurde zowel Cillian als Rozemarie naar huis, zelf mocht ze natuurlijk blijven. Tony Junior verklapte aan presentator Rick Brandsteder wel ‘een kriebeltje’ bij haar te hebben. 

Beeld: RTL

Must reads 👀