News

VIDEO: Ex On The Beach-Jørney biecht op dat ze zwanger is van Odim

Al een tijdje draait de geruchtenmolen rondom de relatie van Jørney en Odim op volle toeren. Waren ze in het programma op MTV nog volop in love, brachten ze kort geleden naar buiten dat ze uit elkaar zijn. Nieuwe gossip ging al snel dat Jørney zwanger was van Odim. En dat blijkt waar te zijn!

Na terugkomst uit het programma Ex On The Beach Double Dutch draaide de geruchtenmolen rondom Jørney en Odim overuren. Eerst waren ze een tijdje helemaal happy met elkaar, maar al snel waren de twee weer uit elkaar. Alles wijst erop dat Odim een scheve schaatst heeft gereden, maar dit is nooit bevestigd. De nieuwste roddel ging al snel dat Jørney zwanger was van de Vlaamse Odim. En dat klopt! Ze vertelt er vandaag alles over in haar nieuwste vlog. 

Zwanger van Odim

“Wat rondgaat over mijn zwangerschap is waar. Ik ben nu al een tijdje zwanger en de reden dat ik het niet heb verteld is dat ik in alle rust samen met Odim goed wilde nadenken over welke beslissing wij gingen nemen en wij niet in een sociale media-gijzeling terecht wilden komen.We zijn samen tot de conclusie gekomen dat we het graag willen houden en zijn er toch best wel blij mee.”

Zijn Odim en Jørney uit Ex On The Beach nu wel of niet samen?

Of het kindje ouders krijgt die nog bij elkaar zijn is niet helemaal duidelijk. Iets meer dan een week geleden zei Jørney nog dat zij en Odim uit elkaar waren en dat ze ook niet meer bij elkaar zouden komen. In de vlog zegt ze dit erover: “Het is inderdaad zo dat we elkaar momenteel niet zien vanwege omstandigheden. Wij moeten ook als stel gaan kijken hoe we nu verder gaan met elkaar. Ik hoop dat we eruit komen en dat zal even tijd nodig hebben. Maar hoe het ook gaat lopen tussen ons, we hebben afgesproken dat we samen goede ouders gaan zijn. Ik weet zeker dat ik als moeder altijd mijn best zal doen om het zo goed mogelijk en volwassen mogelijk te doen. Ik ben ervan overtuigd dat Odim dat ook gaat doen.” Ze wil ook nog even vertellen over hoe blij ze is met het kindje. “Ik ben zo blij met de baby. Het is zo bijzonder dat een mens een klein mensje kan maken. Het is supermooi, een zwangerschap. Ik ga nu vooral van mijn zwangerschap genieten, van de mensen om me heen genieten en we gaan er iets moois van maken.”

 

\