News

Expeditie Robinson is vanaf deze datum te zien (en de eerste kandidaat is al gelekt)

Het programma waar we al een lange tijd op hebben zitten wachten is eindelijk weer back! Zo heeft RTL bekendgemaakt dat Expeditie Robinson vanaf 29 augustus te zien is op RTL 4.  En de eerste persoon is al bekend gemaakt!

Expeditie Robinson 2021

Stiekem dromen we allemaal wel eens mee te doen aan Expeditie Robinson. Dit seizoen praten Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels het programma aan elkaar in (jawel) Kroatië. Bekende Nederlanders gaan de strijd aan met elkaar om die felbegeerde troffee te winnen met: Expeditie winnaar 2021. Niet alleen de opdrachten zijn soms mentaal en fysiek zwaar, maar het ‘overleven’ ook. Het is zeker geen luxe waar de kandidaten verblijven en bedrog ligt op de loer. Het vorige seizoen werd de West-Vlaamse Thomas Roobrouck de winnaar van het programma.

Bekendmaking eerste deelnemer Expeditie Robinson 2021

De eerste deelnemer van Expeditie Robinson ook al bekend. Ookal ging dat niet helemaal zoals gepland, want het mocht nog niet bekendgemaakt worden. Niels van Baarlen (45), sidekick bij de radioshow ‘Veronica Inside’, deed de onthulling live in de uitzending en kreeg daarna te horen dat hij die informatie nog helemaal niet openbaar mocht maken. Oeps! Niels zei tijdens de uitzending: “Ik hoorde dat collega Wietze de Jager daarin zit.” Wilfred Genee reageerde verbaasd en Niels zei verder: “Hij zag er zo uitgemergeld uit. Dat is niet als je bij je vrouw thuis hebt gezeten.”

View post on Instagram
 

Nog meer aanwijzingen Expeditie Robinson 2021

Volgens Bas Nijhuis, een andere sidekick, was Wietze ook een tijdje offline van social media. Zou dit iets betekenen?

Volgens collega-sidekick Bas Nijhuis was de radio-dj ook een tijdje niet op social media te vinden. Bas wijst er ook op dat deze informatie éigenlijk nog geheim was. Als Niels zich hardop afvraagt of de deelnemers al bekend zijn gemaakt, zegt hij: “Ik zie iedereen nee schudden hier.”

Het is nog even afwachten of Wietze de Jager inderdaad meedoet, maar de tekenen wijzen er wel op…

Decor Expeditie Robinson 2021

Het decor is anders, want de deelnemers gaan de strijd aan in het mooie Kroatië. Geen eiland ergens in Indonesië deze keer vanwege het coronavirus. Wie mag zich dit jaar Robinson 2021 noemen? Wij kijken nu al uit naar 29 augustus!

Lees ook:
★ OMG: dit weten we over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson 2021
 Zo gaat het er aan toe bij Expeditie Robinson NL vs BE

 
Bron: RTL NieuwsBeeld: Brunopress

Must reads 👀