Lifestyle

Floaten met je hond? Het kan deze zomer met deze drijfbare tool

floaten-met-hond

Wil jij in de zomer van 2023 kunnen chillen op het water sámen met je harige viervoeter? Deze opblaasbare tool maakt het mogelijk! Je kan nu samen met je huisdier dobberen op het water en wat ziet het er schattig uit. De FUNBOY x Bark is voor de zomer van 2023 puptastic.

FUNBOY X Bark

Wil jij deze zomer floaten met je hond, lees dan snel verder. Laten we meteen beginnen met iets belangrijks te melden: van alle drie de opties van de opblaasbare tools van FUNBOY X Bark is een beperkte voorraad. Je kunt ook de grote ‘menselijke’ opblaas floatable bestellen. De floats voor de honden zijn gemaakt in samenwerking met echte hondenexperts van Bark. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het item slecht is voor je harige vriendje. Elk vlot is ook nog eens binnen twee minuten opgeblazen. Hoe handig is dat!

View post on Instagram
 

Lees ook: 
7 dingen die alleen mensen met een hond zullen herkennen

Kosten

De soorten floats voor honden zijn er in drie soorten zoals we hierboven hebben beschreven. Je hebt de keuze tussen de Yacht Dog Float, in de kleuren wit, blauw en oranje, de Private Dog Float en de Rainbow Cloud Dog Float. De Yacht flaot heeft ook nog een verstevigend stukje waar je hond kan genieten van zijn favo snacks. Er is genoeg ruimte voor je viervoeter aangezien deze float 1,5 meter lang is. Omg!

View post on Instagram
 

De floatables voor je viervoeter zijn rond de 50 euro. Wil je de menselijke versie ook kopen? De Mega Yacht Pool Float kost rond de 170 euro. Dit is toch dé musthave voor de zomer van 2023? Ga jij deze zomer floaten met je hond?

Beeld: Instagram: @Funboy