Films & Series

Dit zijn de winnaars van Love Island 2021

Vandaag was het dan eindelijk zover, de finale van Love Island 2021. Welk koppel wint Love Island 2021 en gaat er vandoor met €25.000? Was jij voor Deniz en Loesje? Paulo en Nina? Job en Esmee? Of toch Donny en Rowenna? Het publiek heeft gekozen en dit was de favoriet (spoiler alert).

Als je de aflevering  nog niet hebt gezien en nog niet wil weten welk koppel er gewonnen heeft, scroll dan vooral niet door ;-).

Love Island 2021 finale
Zondagavond vond de zenuwslopende finale van Love Island 2021 plaats. Hoewel bijna iedereen dacht dat Donny en Rowenna, de publieksfavorieten van het seizoen, er met de prijs vandoor gingen bleek niets minder waar.

Love Island 2021 nummers vier
Na de dreamdates was het tijd voor de bekende ceremonie waarbij de mannen in smoking moesten en de vrouwen in prachtige jurken tevoorschijn kwamen. De beauty Holly Brood kondigde al snel aan dat Deniz en Loesje nummer vier zijn geworden in Love Island 2021. Jammer! Toch snapt het kersverse stel dat wel. “Ik had überhaupt niet durven dromen van een plek in de finale. Ik voel me dankbaar en gelukkig”, aldus Loesje.

Love Island 2021 nummers drie
Ook Paulo en Nina grepen naast de winst! Best gek, want vooral op Twitter dachten veel mensen dat zij er met de winst vandoor zouden gaan. Toch lijkt het stel er niet heel erg mee te zitten. “We zijn heel blij en gelukkig”, lachen ze beiden.

Love Island 2021 winnaars
Donny en Rowenna werden nummer twee. Misschien komt dit doordat Donny ervan verdacht wordt thuis al een vriendin te hebben? En dat betekent dus dat Job en Esmee de winnaars van Love Island NL 2021 zijn. Woehoe! Gefeliciteerd Job en Esmee, het is jullie gegund.

Morris van Love Island 2021 date nu met kandidaat van Love Island 2020

Love Island 2021

Dat je als deelnemer niet per se in de finale hoeft te komen om liefde te vinden, bewijst hottie Morris wel. Morris heeft namelijk een oogje op een oud-islander, namelijk op Raphaëlla Deuringer. Je kent haar nog van Love Island 2020. In de villa ging ze super lang met Mattheüs, maar uiteindelijk werkte dit niet. Hij kwam namelijk terug uit Casa Amor met Jaimy. Daarom is Raphie toen maar alleen naar Nederland vertrokken. Raphie liet al eerder doorschemeren dat ze Morris wel zag zitten. “Een Morrisje had er vorig jaar ook wel bij mogen zitten.” Zou het koppel een perfecte match zijn?

Must reads 👀