News

Hebben: een roze opblaas limousine voor op het water

Redactie

Vorige week hadden we al het nieuws naar buiten gebracht dat er een opblaasjacht bestaat, maar er is nu dus ook een opblaas limousine! Hiermee kun je toch perfect flaneren met je vrienden en vriendinnen in de zomer van 2021?

Opblaas limousine

Dacht je dat je alle opblaas dieren en dingen al had gezien? Deze limousine overtreft alle andere opblaasbare dingen voor op het water. Deze opblaasbare roe auto is maar liefst 6 meter lang en 3 meter breed. Groot genoeg voor al je vrienden dus! Het is gemaakt van sterk PVC en er kunnen 6 plaatsen in/op plaatsnemen. Er zitten niet alleen opblaasbare bankjes in de limo, maar ook bekerhouders zodat je lekkere drankjes niet om kunnen vallen. Don’t drive and drink :-). Er zit zelfs een koelbox in om alle borrelhapjes en drankjes koel te bewaren. Dit is toch gewoon alles wat je nodig hebt deze zomer?

Hoe blaas je ‘m het op?

Het werkt super easy om de opblaasbare limousine op te blazen. Met ene elektrisch pompje kun je namelijk snel genieten van je limo op het water. Er zit alleen geen pompje bij je aankoop en je moet er even op letten dat je een pompje koopt die op batterijen werkt. Een stopcontact op het strand vinden, is nog best lastig.

Wil je deze zomer flaneren met de opblaasbare roze limousine? Hier kun je hem bestellen.

Lees ook:
★ Deze opblaasbare jacht is wat je nodig hebt in de zomer 2021
★ AliExpress verkoopt nu een opblaasbaar gladiator spel voor de warme zomerdagen

 
Bron: Sams ClubBeeld: Pexels

Must reads 👀