Beauty

Hot girl summer: op deze manier creëer jij die glowy verliefde look

Als je in love bent, straal je een hele fijne glow uit. Je hebt maar weinig make-up nodig om er shiny uit te zien! Je straalt namelijk helemaal van binnen uit. Laat jouw summer crush nog even op zich wachten? Don’t panic, want wij hebben fijne tips voor je waarmee je alsnog die verliefde look krijgt. Charlotte Tilbury heeft namelijk een amazin‘ nieuwe collectie uitgebracht. Kijk je mee?

Als jij totally in love bent, dan is dat vaak aan je te zien. Je hebt een bepaalde glinstering in je ogen, je wangen krijgen een blos en je huid is lekker shiny. Van een kilometer afstand ziet iemand aan je dat jij een hele fijne crush hebt. Cute! Maarreh, als jouw zomerliefde nog even op zich laat wachten, is er ook niets aan de hand. Je kan die mooie stralende look namelijk ook heel goed zelf creeëren! And we will tell you all about it. Charlotte Tilbury heeft namelijk een speciale Look of Love make-up-collectie uitgebracht. Wat dacht je van een paar hele mooie make-up paletten, blushes of lipsticks? We zetten ze voor je op een rijtje!

 

Charlotte Tilbury’s Look of Love palet: €69,- per stuk
Hier worden we blij van! Hoewel er in de Look of Love-collectie twee paletten zitten, is de Glowing Beauty onze absolute favoriet. In het paletje zitten zowel meer roze tinten, als hele subtiele tinten, maar precies genoeg om je ooglid dat wow-gevoel te geven. Zoek jij een nog wat zachter paletje, dan is Pretty Blused perfect. 

Charlotte Tilbury’s the Look of Love lipsticks: €35,- per stuk
Met maar liefst vier lipsticks zit er vast wel eentje bij die perfect staat op jouw lips. Laten we eerlijk zijn: als je verliefd bent zijn je lippen net eventjes wat voller en glanzender door al dat zoenen 😉 Of misschien komt het wel gewoon omdat je zelf vaker op je lippen bijt als je aan je lover denkt 😉 Anyhow: de verpakkingen zijn navulbaar en hebben een rosé gouden ‘starburst’-omhulsel. Pretty! Mrs Kissis is op de Girlscene redactie favoriet. 

Charlotte Tilbury’s Tinded Love: €32,- per stuk
De nieuwste Tinted Love voor je lippen of wangen zijn er in zes verschillende tinten. De lip tints zitten vol met vitamine E, dus ze hydrateren je lippen. Perfect voor als je wat extra liefde aan je mond wil toevoegen. Als je het ons vraagt, is Love Chain open perfect voor die verliefde look. Maar it’s up to you om te ontdekken wat bij jou past. Have fun!

Wil jij op je gemakje de hele collectie bekijken? Je checkt ‘m hier

Beeld: Charlotte Tilbury

Must reads 👀