News

Shani verwond gezicht Lesley met een schaaltje tijdens voedselgevecht: “het ging per ongeluk”

Zelfs nu Ex On The Beach Double Dutch is afgelopen (voor nu) is er nog steeds drama tussen sommige deelnemers. Lesley en Shani kunnen niet zo goed met elkaar en dat weten we maar al te goed. De twee gingen vaker tijdens het programma met elkaar op de vuist. Zelfs nu het programma is afgelopen en de originals weer terug in Nederland zijn, is er drama tussen de twee dames. Shani zou namelijk een schaaltje in het gezicht van Lesley hebben gegooid. We praten je bij.

Lesley haar wond door Shani

Lesley maakte gisteren een Story waarin ze iets vertelde, maar haar kijkers en fans viel het op dat ze een wond op haar gezicht had. Ze gaf daar een uitleg voor: “Afgelopen weekend was ik samen met alle Ex On The Beach originals op een feestje. Tijdens een opdrachtenspelletje kregen Shani en ik de opdracht om een voedselgevecht met elkaar te houden. Tijdens dat voedselgevecht heeft Shani, zoals ze dat zelf zegt, ‘per ongeluk’ een stenen schaaltje in mijn gezicht gegooid.” Vervolgens laat Lesley haar wond op haar gezicht zien. “Dit is geplakt in het ziekenhuis. Verder gaat het weer goed met mij. Ik hoop dat het litteken mee gaat vallen, maar dat zien we vanzelf wel.”

Bron: Instagram @lesley_versprille

Reactie van Shani

Shani heeft vanmorgen een bericht geplaatst op haar Stories met een uitleg voor dit hele gedoe. Zo zegt ze dat het echt per ongeluk ging en dat het eigenlijk goed zat tussen haar en Lesley. “Voor de laatste keer wil ik er verder geen woorden aan vuil maken, Maar er moeten dingen duidelijk worden uitgelegd. In de afleveringen heb ik inderdaad Lesley aangevallen voor een paar persoonlijke redenen. Na de afleveringen heb ik Lesley nog een paar keer gezien. En wij gingen normaal door een deur en zeiden basic dingen tegen elkaar.”

Shani vertelt verder: “Op het feestje van afgelopen weekend kregen wij de opdracht een voedselgevecht te houden. Ik heb onmiddellijk tegen Les gezegd: ik wil je geen pijn doen, dus laten we elkaar niet raken en van een afstand gooien. Maar wat bleek? We moesten met een afstand van 10 centimeter, op onze knieën met een schaal vol met stenen schaaltjes, bierflesjes etc. eten op elkaar gooien. Waar het mis ging weet ik ook niet, maar dit was geheel per ongeluk dat er een schaaltje op Lesley haar gezicht terecht kwam.”

“Ook alle andere deelnemers en andere aanwezigen bevestigen nu nogmaals (ze zaten er met z’n allen naar te kijken) dat het een ongeluk was. Het moment werd zelfs gefilmd waarop te zien is dat ik niet wist wat er aan de hand was, totdat Lesley helemaal gek werd en ik haar tegenhield. Ik sloeg zelf niet terug. Als dit expres was geweest, had ik zelf ook echt wel terug geslagen op het moment dat iemand mij aanvalt. Ik kan recht uit mijn hart zeggen dat ik jullie reactie snap na wat er allemaal is gebeurd, maar deze keer was het écht niet met opzet, want anders was ik er zeker wel voor uitgekomen. Ik heb na dat moment nog een gesprek gehad met Lesley en het was allemaal goed en ze snapte dat het per ongeluk was. In de groepschat was Lesley zelfs erom aan het lachen en was het allemaal per ongeluk. Een dag later laat ze dan aan de media weten dat ‘het allemaal per ongeluk was volgens Shani’. Denk allemaal wat jullie willen denken, maar ik en de mensen die erbij waren weten hoe het is gegaan.”

Bron: Instagram @shanikevh

Lees ook:
★ VIDEO: Lesley over Shani: ‘Tegen mij hoeft zij nooit meer te praten.’
★ Ex On The Beach-Shani en Davey gaan al samenwonen: “ein-de-lijk hebben we een huisje gevonden

 
Beeld: RTL

Must reads 👀