News

VIDEO: RTL deelt de allereerste beelden van Temptation Island 2021

Terwijl wij nog aan het bijkomen zijn van de escapades van de deelnemers van Ex On The Beach 2021, staat er alweer nieuwe drama voor de deur. De opnames van Temptation Island 2021 zijn namelijk gestart! En Videoland deelde zojuist een teaser op hun Instapage. 

Zien: de eerste beelden van Temptation Island 2021

Iedereen genoot volop van het vorige seizoen van Temptation Island. De uitspraken van ‘Purpoos Sonny’ staan ons nog haarscherp op het netvlies, maar Videoland en RTL zijn alweer bezig met een nieuw seizoen! De mannenlijke deelnemers zijn al bekend, maar ook de vrouwelijke deelnemers. Niet alleen post presentatrice Monica Geuze een foto op haar Instagram-page, ook Videoland deed dat. 

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Temptation Island precies van start gaat, maar inmiddels hebben we wel al de eerste beelden van Temptation Island 2021: Love or Leave voorgeschoteld gekregen.

View post on Instagram
 

NOS-verslaggever Edwin Winkels woont in Spanje en hij ontdekte ineens een stoet witte limousines in het dorpje Sitges. Daarbij hoorde hij Nederlandse personen praten. Op de video die hij via Twitter deelt is duidelijk te horen dat ‘het uitstappen nog een keer gedraaid moet worden’. Verder zie je al drie stelletjes hand in hand aan komen lopen. “En ze zitten dus niet echt op een eiland.”

View post on Twitter

View post on Instagram
 

Temptation Island-Rosanna verzon mishandeling Niels

Over Temptation Isand gesproken: je hebt vast wel meegekregen dat oud-deelnemers Rosanna en Niels flinke ruzie hadden na het uitgaan.  Niels zou haar hebben geslagen, maar Rosanna bleek alles te hebben verzonnen. “Even voor de duidelijkheid, ik zal gelijk de waarheid vertellen: Niels heeft mij niet mishandeld. We waren op het strand en hadden daarna een klein feestje bij iemand. Ik ben wodka gaan drinken en daar kan ik helemaal niet tegen. Ik word dan loco loco in mijn koppie.” Heftig… wij zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan bij de nieuwe deelnemers van Temptation Island 2021. Stay tuned!

Beeld: RTL