News

Heftig! Temptation Island-Rosanna heeft gelogen over de mishandeling door Niels

De oude Temptation Island-deelnemers Rosanna en Niels zijn uit elkaar. Dit maakte de blondine bekent met een nogal verontrustend Instagram-bericht. “Niels heeft mij geslagen”, schreef ze in haar Stories. Nu blijkt dat dit helemaal niet waar is! 

Temptation Island-Rosanna is niet mishandeld

Niels en Rosanna, wie kent ze niet? Ze deden twee keer mee aan Temptation Island en ze runnen samen een OnlyFans-account. Het uitgesproken koppel is deze week meerdere keren in het nieuws geweest. Rosanna beweerde namelijk dat ze is geslagen door Niels. Dit blijkt nu een broodje-aapverhaal te zijn!

Is Rosanne geslagen?

Op het Instagram-account van de blondine verscheen een foto met een heftig bericht er onder: ‘Niels en ik zijn helaas uit elkaar. Hij heeft mij geslagen, er is politie hier en het is te ver gegaan. Xxx’. Deze post zorgde voor heel veel ophef. Als Fawry Not Sawry later aan haar vraagt wat er is gebeurt kan ze zich het niet allemaal meer herinneren. Wel bevestigt ze dat het uit is met Niels.

De reactie van Niels

Niet lang daarna laat Niels ook wat van zich horen. Hij ontkent het hele verhaal. Dit doet hij (ofcourse) via Instagram. Op zijn Stories plaatst hij twee quotes. ‘Geloof niet alles wat je hoort, en maar de helft van wat je ziet’. Later voegt hij daar nog iets aan toe. ‘Dat wat je geest verteert, beheerst je leven’.

‘Niels heeft mij niet mishandeld’

Het verhaal krijgt nu een gemeen staartje. Rosanna laat namelijk weten dat Niels haar helemaal niet heeft mishandeld. ‘Even voor de duidelijkheid, ik zal gelijk de waarheid vertellen: Niels heeft mij niet mishandeld. We waren op het strand en hadden daarna een klein feestje bij iemand. Ik ben wodka gaan drinken en daar kan ik helemaal niet tegen. Ik word dan loco loco in mijn koppie’, schrijft ze op Instagram. ‘Ik heb dingen gesloopt en gevochten met wat mensen. Er was geen reden voor ruzie, ik ben de schuldige in dit verhaal. Geen speculaties meer nodig nu. Geniet van jullie weekend.’ Ze heeft haar ex beschuldigd van een heftige daad. Waarschijnlijk blijven de twee nu wel uit elkaar…

Bron: Instagram @rosannavoorwald

Bron: lovereality.nl

Must reads 👀