News

Riverdale seizoen 6: vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen op Netflix

Fans wachten met smart op Riverdale seizoen 6. De makers bevestigde het nieuwe seizoen al eerder, maar nu hebben ze ook de datum bekend gemaakt. Ook de laatste negen afleveringen van seizoen 5 komen online en deze datum is ook bekend. Goed nieuws voor alle Riverdale kijkers dus!

Riverdale seizoen 6: vanaf deze datum op Netflix

Yes, eindelijk is er meer nieuws over Riverdale seizoen 6! De laatste negen afleveringen van het vijfde seizoen moeten nog online komen, maar gelukkig komt seizoen 6 er super snel achteraan. Wil jij weten wanneer je de afleveringen kan verwachten? Lees dan snel verder!

Riverdale seizoen 5: de laatste afleveringen

Eerst moeten de laatste afleveringen van seizoen 5 nog online komen. Deze hebben vertraging opgelopen doordat het coronavirus ineens de wereld in kwam. Gelukkig hebben de makers laten weten dat ze snel online komen. In augustus staat alles op Netflix. Dat wordt bingen!

Riverdale seizoen 6

De vorige keer zat er super veel tijd tussen de seizoenen. Nu komen ze juist heel snel achter elkaar. In augustus komt seizoen 5 en in november begint seizoen 6 alweer. Zet het snel in je agenda! Ook hebben de makers vertelt dat het zesde seizoen een bijzondere start gaat hebben. Er zou een zogenaamd ‘vijf afleveringen-evenement’ komen. Wat dat precies inhoudt is nog niet bekend. Bij andere series gaat zoiets vaak om extra spin-offafleveringen. Oehh, zou de serie een spin-off krijgen? We’ll keep you updated!

View post on Instagram
 

Lees ook:
– Deze Riverdale-acteur is zoenend gespot met Lucy Hale en het leeftijdsverschil is enorm
– Nog meer babynews: Riverdale’s KJ Apa wordt vader

Bron: RTL BoulevardBeeld: Getty Images