Lifestyle

Deze opblaasbare jacht is wat je nodig hebt in de zomer

opblaasbaar-yacht

Aan het weer is het al te merken: de zomer is bijna in het land. We gaan weer lekker zwemmen en zonnen en er is iets wat daar niet bij kan ontbreken: een opblaasbare boot. Dit is zeker geen gewone ‘peddelboot’, maar een heuse jacht.

Opblaasbare jacht voor op het water

Deze luxe opblaasboot is alles wat je nodig hebt deze zomer. Het is neon-oranje van kleur met een blauw en wit design. Het lijkt een beetje op een boot uit Miami in de eighties. Ook de opblaasbare 3D ‘toren’ maakt deze boot helemaal compleet. Nu hoef je iet naar Monaco om te flaneren met een boot.

Mega Yacht

De zogenoemde “Mega Yacht” is de big brother van een eerdere opblaasbare jacht. Het kleine broertje was namelijk al 2,7 meter lang, maar deze nieuwe jacht overtreft deze boot, want het telt een lengte van maar liefst 4 meter! Dat betekent dat er ruimte zat is om met je vrienden op te chillen.

Faciliteiten opblaasbare boot

Deze boot ziet er niet alleen leuk uit en heeft veel ruimte, maar het heeft ook veel handige faciliteiten aan boord. Door middel van het bungee touw systeem kun je namelijk makkelijk je handdoeken, speaker, koelbox en natuurlijk snacks meenemen op je boottripje. Ook krijg je er een groot hoofdkussen en twee bekerhouders bij om al je cocktails mee aan boord te krijgen. Hoe leuk!

Lees ook:
Wil je hebben: een opblaasbare frikandel voor in het zwembad

Prijs van de jacht

Je betaalt wel een flinke prijs voor de mega luxe opblaas jacht, maar daar krijg je ook wel iets voor. Je kunt de boot kopen voor een prijs van $200 bij deze Amerikaanse website. Pssst: een echte jacht kost duizenden tot miljoenen euro’s. Dan valt dit nog wel mee toch?

Beeld: funboy