Lifestyle

Wil jij altijd koude drankjes? Dan is deze handige coolbar van de Aldi perfect

Word jij ook altijd gek van het heen en weer lopen voor een drankje? Ben je net lekker aan het barbecueën en dan moet je weer naar binnen voor een nieuw biertje. Gelukkig heeft winkelketen Aldi daar een oplossing voor! Ze komen altijd met super handige gadgets en nu hebben ze de coolbar bedacht. Wat dat is? Dat leggen we uit!

Altijd koude drankjes met Aldi’s coolbar

Aldi staat bekend om de goedkope boodschappen en de handige gadgets. Zo bedachten ze al een opblaasjacuzzi en drijvende wijnglazen. Nu komen ze met nog een handige zomergadget! Namelijk de coolbar. Dit is een tafel waar een grote bak onder zit waar jij je drankjes in kan koelen.

De coolbar

De zon schijnt, het is bloedheet en jij zit buiten met je vrienden. Op zo’n moment is er niets lekkerder dan een koud drankje. Het is wel super vervelend dat jij de hele tijd heen en weer moet lopen om een drankje te pakken, maar daar heeft Aldi wat op gevonden. De coolbar. Dit is een tafeltje waar een grote bak onder zit. Zo kan jij je drankjes de hele dag onderdompelen in ijsblokjes en blijven ze lekker koud. Wil jij een drankje? Pak hem dan uit de bak en zet hem bovenop de tafel. Super handig! Weg met die vervelende koeltassen en koelboxen.

Hoe werkt het?

Het tafeltje is verstelbaar en daardoor geschikt voor iedereen. Onder het tafelblad zit een bak die je vol kan gooien met ijsblokjes. Zet hier je drankjes in en dan blijven ze heerlijk koud! Je hoeft de tafel niet naar binnen te brengen als het begint te regenen. Hij is namelijk gemaakt van weerbestendig materiaal. Verder heeft de tafel een diameter van 50 centimeter. Er passen dus genoeg drankjes op tafel.

Waar koop je hem?

Ben jij helemaal overtuigd? Koop de coolbar dan bij de Aldi voor €49,99 of bestel hem hier!

Beeld: Aldi