Fashion

Pretty pink met de leukste roze fashionitems voor deze zomer

De zomer komt eraan. Tijd om deze hot girl summer de show te stelen met fantastische outfits zoals deze roze jurkjes. Dit zijn 10 roze fashionitems die perfect zijn om deze zomer mee te flaneren (en ze maken je outfit helemaal af!)

Roze fashionitems voor deze zomer

Een hint van roze in je outfit, kan je look helemaal afmaken. Het geeft nét dat beetje extra. Combineer bijvoorbeeld een van deze roze fashionitems, zoals een zonnebril of een tasje, bij een van deze fijne playsuits en pakjes. Heel stylish, maar vooral ook heel handig. Tijdens een tripje naar het terras of naar een festival, heb jij namelijk alles makkelijk bij de hand. Win-win!

Zelfs als je niet zo’n fan bent van de kleur roze, is het misschien toch een leuk idee om het deze zomer wel uit te proberen. Een klein vleugje kan al genoeg zijn. Doe bijvoorbeeld eens een roze scrunchie of dit toffe haarsjaaltje in je haar. Je hoeft niet meteen full on pink te gaan, je kunt ook klein beginnen om een beetje uit je comfort zone te komen. Maar trust us: als je aan roze fashionitems begint, ben je waarschijnlijk binnen no-time fan van deze fijne kleur.

Lila items kunnen ook!

Toch niet zo’n fan van roze? We verzamelden ook deze lila fashionaccesoires voor je. Hoe dan ook zit je met pastel, roze of lila altijd goed deze zomer.

Shop hier onze favoriete roze fashionitems voor deze zomer

Beeld: iStock