News

Hotspot alert: Brunch at Celia in Amsterdam is perfect voor een middagje met de meiden

Als wij ergens blij van worden, is het wel van een fijn plekje om te brunchen. Laten we nu net een nieuwe hotspot voor jullie hebben ontdekt! Een lekkere, uitgebreide ontbijtlunch met modern – Amerikaanse brunchgerechten: vanaf nu kun je ook elke zaterdag en zondag genieten van de Californische keuken tijdens Brunch at Celia.

View post on Instagram
 

New in town: Brunch at Celia in Amsterdam

Brunchen doet tegenwoordig niet veel meer onder voor dineren. Met Brunch at Celia in het vooruitzicht, is het ultieme weekendgevoel gelijk daar. Perfect om je week te bespreken met je besties terwijl jullie veel te veel food naar binnenwerken. We love. Op zaterdag en zondag kun je vanaf 12.00 uur in een design uit de jaren ’60 en ’70 toasten, zodat je voor je gevoel even bij de andere kant van de oceaan bent.

With a twist

French toast, wafels en frittata’s; brunchklassiekers die we allemaal wel kennen. Chef Wolfgang Birk en zijn team pakken het liever anders aan. De brunchkaart bevat dan ook een mooi rijtje aan frisse gerechten – van zoet tot hartig – die allemaal net even wat spannender zijn. Zo geniet je onder andere van een lemon ricotta pancake, gepocheerde eieren met geroosterde boerenkool en groene pepersaus, een smoked mushroom taco en een warme cinnamon bun met een glazuur van tonkabonen. Ben je meer fan van cocktails voor bij je brunch? They got you. Voor € 35,- per persoon kies je twee brunchgerechten en geniet je van een karaf – per persoon – gevuld met Mimosa, Bellini of Bloody Mary. Cheers!

View post on Instagram
 

Hoe bemachtig ik een plekje?

Brunch at Celia vindt plaats op zaterdag en zondag van 12.00 t/m 16.00 uur. Celia bevindt zich op de begane grond van lifestyle hotel Kimpton De Witt aan de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal. Ben jij dol op thema’s? Houd dan de website en de socials van Celia in de gaten, want er vinden special editions plaats. Denk daarbij aan een 4th of July, Pride en ADE Brunch.

Reserveer nu jouw spot via de website van Celia. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.