News

Dagje spa? In Japan staat een zwembad vol met rode wijn voor je klaar

Japan is een land waar je soms gekke dingen kunt doen. Zo is er een spa genaamd Yunessun Spa Resort, waar je kunt baden in rode wijn. Dit klinkt toch als een droom? Naast dit bad kun je er ook voor kiezen om een duik te nemen in een koffie, groene thee of chocolade bad. What! En het blijkt ook nog eens heel goed te zijn voor je huid.

Spa resort met wijnbad in Japan

In een amusementspark in Japan kun je naar de spa met het wijnbad. Terwijl je lekker aan het dobberen bent in het rode wijn bad, krijg je ook nog eens een lekker glaasje wijn. De gasten in het spa resort krijgen dezelfde behandeling als die Cleopatra voorheen onderging. De behandeling is slechts 12 dagen per jaar beschikbaar, maar gelukkig heeft de spa nog vele andere bijzondere behandelingen.

Ander bad dan rode wijn?

Er zijn ook andere baden te vinden met ‘bijzonder’ water. Het zwemmen in een bad vol met rode wijn klinkt natuurlijk al geweldig leuk, maar er is meer. We zijn er nog niet helemaal over uit of dat we het nu lekker vinden of raar, maar je kan ook baden in een bad vol met groene thee, koffie of chocola. De groene thee zou je immuunsysteem een oppepper geven, de koffie zou zorgen dat cellulitis wordt verminderd en de chocolade (wat tijdens Valentijnsdag mogelijk is) is goed voor je huid. In de cacao van chocolade zitten namelijk antioxidanten. Antioxidanten gaan vrije radicalen tegen. Vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor verschillende ziektes en verouderingsverschijnselen in ons lichaam. Badderen in deze baden is dus ook nog eens goed voor je gezondheid.

Ben je een echte wijnliefhebber? Dan zou je eens de wijnfontein in Italië moeten bezoeken. Je kan daar gratis wijn drinken uit een fontein!

Lees ook:
★ Wijn liefhebbers opgelet: je kunt nu in een wijnvat overnachten (en non-stop wijn drinken)
★ Wijnliefhebbers opgelet: je kan nu drijvende wijnglazen kopen voor op het strand

 
Bron: Fem FemBeeld: Unsplash