Lifestyle

De meest creepy en vreemde confessions op Reddit


Reddit staat vol met bizarre verhalen. Van vreemde tinderverhalen tot duistere bekentenissen. Over dat laatste gaan we het hebben. Wij hebben Reddit afgezocht naar de meest creepy, duistere en rare confessions. Dit zijn ze!

1. De bekentenis van een Russische vrouw

“Ik heb een tijdje gewerkt als ouderenverzorger aan huis. Er was een oude Russische vrouw waar ik vaak naartoe ging. Ze vertelde altijd hetzelfde verhaal. Haar man was een alcoholist en als hij dronken was sloeg hij haar. Het was natuurlijk verschrikkelijk om dat verhaal steeds te horen, maar op een dag vertelde ze er wat extra’s bij. Ze zei: ‘hij was een keer zo verschrikkelijk dat ik hem van de trap duwde, dood.’”

via GIPHY


2. Staren

“Een vriend van mij blijft regelmatig logeren. Ik werd een keer wakker in de nacht en ik zag dat hij naar mij aan het staren was. Niet van ver weg, maar echt tien centimeter van mijn gezicht vandaan. Ik schrok mij kapot. Nadat ik vroeg wat hij aan het doen was gaf hij toe dat hij dit elke keer doet als hij bij mij sliep…”

via GIPHY


3. Online stalken

“Soms als ik mij verveel ga ik random mensen stalken op sociale media. Dan wil ik alles over hun weten gewoon omdat ik niets anders te doen heb.”

via GIPHY


4. Vies ondergoed

“Een vriend van mij steelt een vieze onderbroek van elke vrouw met wie hij seks heeft gehad. Er staat een hele doos met vieze slipjes in zijn kamer.”

via GIPHY


5. Horrordate

“Een super stil en verlegen meisje vertelde mij een keer haar perfecte date. Seks hebben op bed terwijl de horrorfilm The Antichrist opstaat.”

via GIPHY


6. Vervelende hond

“Er was iemand die mij vertelde dat zij de hond van haar stiefvader heeft vermoord door hem te vergiftgen. Ze vond hem vervelend.”

via GIPHY


7. Kattenvoer

“Ik werk in een supermarkt en elke week komt er een man die superveel nat kattenvoer koopt. Op een dag wilde ik een gesprek met hem aangaan. Ik vroeg hem hoeveel katten hij heeft omdat hij altijd zo veel eten koopt. Zijn antwoord was: ‘ik heb geen katten. Ik eet het voer zelf.’ Ik wist niet wat ik terug moest zeggen.”

via GIPHY


8. Tinderdate

“Ik was een keer met een Tindermatch aan het bellen. Het gesprek was een beetje ongemakkelijk, maar wel gezellig. Achteraf vertelde hij dat hij zichzelf heeft afgetrokken op mijn stem… Ik heb hem nooit meer gezien of gesproken.”

via GIPHY

Lees ook de andere Reddit-verhalen:
– Dit zijn de bizarste Tinderverhalen die je ooit gehoord hebt
– Am I The Asshole-verhalen op Reddit: vind jij dit kunnen of totaal niet?
– Bizar: dit zijn de ergste verhalen over gestoorde exen

Bron: RedditBeeld: istock