Lifestyle

Herkenbaar als je de jongste in je vriendengroep bent


Als je een van de jongste in een vriendengroep bent, is het niet altijd even makkelijk voor je. Je zal deze dingen dan ook zeer zeker herkennen. Van uitspraken tot dingen die andere bij je doen, ‘omdat je immers de jongste bent’. Check hieronder de dingen die je herkent als je een van de jongste bent in een vriendengroep.

♥ Huisje, boompje beestje

Je ziet jouw vrienden een huis kopen, een goede en vaste baan vinden en misschien zelfs al ouders worden. En dat terwijl jij nog geen steady relatie hebt en ieder weekend in een ander bed te vinden bent. Nouja, verschil moet er zijn toch?

via GIPHY


♥ Vertroetelen

“Ah, je bent zo cute!” Oke, maar dat ik de jongste ben, wil niet zeggen dat ik gelijk zes jaar oud ben? Excuse me?

via GIPHY


♥ Fouten die je vrienden maakten

Dit is wel handig: je leert van je vrienden hun vroegere fouten. De dingen die zij mee maakten toen zij net zo oud als jou waren, kunnen ze nu doorgeven. Ze kunnen je waarschuwen en zelfs advies geven. Fijn!

via GIPHY


♥ Gespreksstof

Soms zitten jij en je vrienden niet echt op één lijn qua gespreksstof. Jij studeert misschien nog terwijl jouw vriendin al zeker twee jaar een vaste baan in de zorg heeft. Soms praten je vrienden met je alsof zij eeuwen ouder zijn. Al die levenslessen en levensverhalen gaan maar door.

via GIPHY


♥ Harder praten, grootse mond

Op een of andere manier moet jij altijd harder praten om boven de groep uit te komen. Jij bent wel iemand die dan ook wel de grootste mond heeft van de groep. Helaas wordt je soms als jongste nooit gezien of gehoord tot je dus je stembanden aan het werk zet.

via GIPHY


♥ Niet bang

Jij staat zelfverzekerd in je schoenen en bent niet bang voor ruzies of pesterijen. Je hebt immers de hele vriendengroep al over je heen gehad en hebt inmiddels al wat zelfspot ontwikkeld.

via GIPHY

♥ De ‘kleine’ van de groep


Je hebt een ‘mama’ in de vriendengroep maar ook ‘het kind waarop gelet moet worden’ en dat tweede ben jij. Er wordt áltijd op je gelet. Je vrienden geven je oprecht het gevoel alsof het je ouders zijn. Ook wel weer lief.

via GIPHY

Lees ook:
★ Cheers! Ook deze types zitten er in jouw vriendengroep tijdens een avondje uit
★ 9 dingen die je je pas realiseert als je geen tiener meer bent

 
Beeld: Pexels