Fashion

5 manieren om bikershorts te stylen + items om de looks na te maken

De dagen worden steeds langer en heter. De zomerjurkjes, rokken en korte broeken worden uit de kast getrokken. Ben jij geen fan van korte broekjes? Dan zijn bikershorts de perfecte oplossing! De broekjes zijn niet kort, maar ze showen wel je curves. Wij hebben 5 manieren verzameld hoe je bikershorts kan stylen.

How to style: bikershorts

Bikershorts zijn al jaren lang super hip! Vooral meiden die wat meer curves hebben zijn fan van deze fashionable broek. Een bikershort is namelijk niet kort dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw billen er onderuit vallen. Ze zijn strak en daardoor komen jou sexy curves super mooi naar voren. Weet jij niet hoe je een bikershort moet stylen? Dan hebben wij 5 styling tips voor jou + items waarmee je de outfits na kan maken. Heb jij nog geen bikershorts? Check dan deze toffe broekjes!

 

Oversized t-shirt

De klassieke manier om bikershorts te stylen is met een oversized t-shirt. Maak de outfit helemaal af door mooie sieraden toe te voegen en een mooie sneaker. Tadaa! Super fashionable en comfy.

 

Crop top

Ben jij super zelfverzekerd over je lichaam, dan is een strakke crop top super sexy. Vind jij dat iets te spannend? Dan is een los vallende crop top ook super mooi!

 

Chique blazer

Bikershorts geven vaak een sportieve look, maar ze kunnen ook heel chic zijn. Combineer de shorts eens met een blazer voor een mooie outfit!

 

Flanel

Deze combinatie is super leuk als jij van streetstyle kleding houdt. Het is een fashionble en comfy look die er super nonchalant uitziet. Alsof je er niet over hebt nagedacht, maar natuurlijk doe je dat wel!

 

Grote Blouse

Ook met een blouse is een bikershort super leuk te stylen. Wil jij iets meer taille creëren? Dat kan je doen met een riem of een fanny pack!

 

Heb jij meer styling tips nodig? Lees dan ook:
– Sokken in sandalen zijn nu weer helemaal on trend (en zo style je ze)
– Zo style je een coltrui (en hier scoor je ze met korting)
– Inspo: zo style je een spijkerjasje

Beeld: Getty Images