News

Pretty babe: deze influencer is de mooiste vrouw van Nederland

Dat Monica Geuze prachtig is weet iedereen, maar ze is nu officieel uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. FHM is een magazine wat elk jaar de top 500 mooiste Nederlandse vrouwen op een rijtje zet. Dit jaar is de influencer op de eerste plek geëindigd en daar is ze trots op!

Monica Geuze als de mooiste vrouw van Nederland

Elk jaar maakt het tijdschrift FHM een lijst met de 500 mooiste vrouwen van heel Nederland. Deze lijst wordt gemaakt door stemmen van de lezers en door de jury. Dit jaar is Monica Geuze uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland! Hiermee volgt ze Sylvana IJsselmuiden op, zij was de mooiste in 2020.

“Ik zie mezelf niet zo”

Monica Geuze vertelde in haar boek Unreleased dat ze vroeger heel onzeker was over haar borsten. Ook heeft ze verschillende cosmetische ingrepen laten doen. De influencer staat nu in een rijtje met onder andere Doutzen Kroes Katja Schuurman en Yolanthe Cabau. Hierop zegt de influencer “Echt een bizar rijtje van ontzettend knappe vrouwen. Ik zie mezelf absoluut niet zoals ik naar hen kijk.” Nou, Monica past volgens ons helemaal in dit rijtje thuis!

Monica Geuze en Robert

Natuurlijk was de trotse vriend van Monica ook bij de uitreiking. De twee leerde elkaar kennen en toen moest het hele land al vrij snel in lockdown. “We hebben nog nooit iets leuks kunnen doen out in the open samen”, vertelt Monica. Robert is de media-aandacht nog niet helemaal gewend. “Je krijgt een hoop aandacht, maar dat is even wennen denk ik.”

Sexy shoot

Elk jaar wordt er een sexy shoot gehouden met de mooiste vrouw. FHM heeft dit ook met Monica gedaan en de beelden zijn nogal spicy! In de video zie je de influencer in een heet setje een paar keer zwoel in de camera kijken. “De enige die mij af en toe zo ziet is mijn vriend en nu zien meer mensen mij op die manier. Vond ik toch wel een beetje ongemakkelijk”, vertelt Monica over de video. Gelukkig zegt de influencer ook dat ze super trots is op de titel! Wil jij de spicy video van Moncia bekijken? Check hem hieronder!

 
Bron: fhm.nl, PowNed, RTL BoulevardBeeld: Bruno Press