Food

Deze 7 etenswaren zijn vies en toch onweerstaanbaar lekker


Van die verpakte, goedkope noodles, een frikandelbroodje of een cola zonder prik. Je weet dat het niet lekker is, maar toch geniet je er intens van! Soms heb je gewoon zin in een snack waarvan je weet ‘eigenlijk mag ik dit niet lekker vinden’. Wij hebben een aantal vies lekkere etenswaren op een rijtje gezet. Welke vind jij het lekkerst?

1.       Bapoa broodjes

Deze kleffe broodjes moet je in de magnetron gooien en er wat chilisaus bij serveren. Er zit vaak maar weinig vlees of kip in het broodje, maar goh wat zijn ze goed.


2.       Fruit uit blik

Om vers fruit te eten, moet eerst zoveel moeite doen. dit is toch makkelijk? Mandarijntjes uit blik! Ook is het wel eens lekker om bowl te maken.


3.       Pindakaas met banaan

Waarom iemand ooit deze combinatie heeft uitgevonden weten we niet, maar we zijn hem of haar wel dankbaar. Deze vreemde combinatie is weer typisch een voorbeeld van iets dat vies lekker is.


4.       Worteltjes en erwtjes uit een pot

Op een of andere manier is dit zó lekker. Je weet dat het niet mega vers is, omdat het in een pot zit. Maaaar, dat mag de pret niet drukken. Met een flinke schep appelmoes wordt het nóg beter.


5.       Cup-a-Soup

Het kan komen dat dit vies lekker is, omdat het niet echt soep is. Maar als je even wat zout nodig hebt of gewoon een kopje Cup-a-Soup in je pauze neemt, is het heerlijk.


6.       Roombroodje

Het is al een kunst om dit broodje ‘gewoon’ te eten, aangezien de helft van het room altijd  náast het broodje terecht komt. Oh my gosh. Deze combinatie is eigenlijk zo raar, maar smaakt zó goed. Geef ons maar zo’n broodje hoor.


7.       Augurk met boterhamworst

Dit doet ons altijd denken aan van die Hollandse verjaardagen van vroeger (en misschien tegenwoordig nog wel). Er werden altijd kaasjes, leverworst en augurk opgerold in boterhamworst neergezet. Het is zo’n vreemde combi, maar ook deze is weer zó goed.

Lees ook:
★ Deze 18 etenswaren zijn vies lekker (maar toch ook onweerstaanbaar)
★ Deze 8 etenswaren zijn zo vies dat ze lekker zijn

 
Beeld: Unsplash