Lifestyle

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je seksleven?


Ben jij een beest in bed of hou jij van lieve seks? Iedereen is verschillend, ook tussen de lakens. Wil jij er achter komen of jouw seksstijl matcht met die van jouw crush? Kijk dan eens naar het sterrenbeeld van degene. Een sterrenbeeld kan namelijk veel zeggen over iemands seksleven. Herken jij jezelf terug in je sterrenbeeld?


Ram

Een ram houdt van avontuur en actie in de tent. Dit zie je ook terug in jouw seksleven. Jij bent een enorme flirt en je neemt graag de leiding ook tussen de lakens. Passievolle seks is voor jouw de key en het mag een tikje ruig. Door je avontuurlijke karakter zou jij niet snel nee zeggen dus kom maar op met al die experimenten!


Stier

Een stier wil een echte connectie met iemand maken voordat die het bed deelt met iemand. Geen betekenisloze one night stands, maar intieme passievolle seks. Stieren houden van lange sekssessies met veel voor- en naspel. Het is nooit saai om met een stier het bed te delen!


Tweelingen

Tweelingen houdt niet van een routine. Ze willen elke keer wat anders en daarom houden ze van experimenten in bed. Een blinddoek, zweepje of een ijsklontje, alles is leuk. Als een tweelingen het toch niets vond dat zou je het altijd eerlijk horen. Geen vrijpartij is hetzelfde!


 

Kreeft

Kreeften willen zich veilig voelen in bed. Als een kreeft zich helemaal op z’n gemak voelt dat gaat die helemaal los. Dit sterrenbeeld zijn echte gevers. Ze willen liever dat hun partner klaarkomt dan zij zelf. Ook gaan ze helemaal op in het moment. Elke vrijpartij met een kreeft is intens!


Leeuw

Ben jij een leeuw? Dan ben jij vast een echte prinses. Je houdt van aandacht en vindt het niet erg om in het middelpunt te staan. Dit geldt ook voor jouw seksleven. Jij vind het heerlijk om aanbeden te worden en houdt van complimentjes. Als jij seks hebt met iemand waar je verliefd op bent zou je ook alles voor degene doen. Bij een one night stand kan je soms wat egoïstisch overkomen.


Maagd

Een maagd is perfectionistisch en dit neem jij ook mee in bed. Jij wilt alles perfect doen en daarom is het soms moeilijk om echt te genieten, maar jouw bedpartner heeft niets te klagen. Een maagd is moeilijk te verleiden, maar als je eenmaal het vertrouwen hebt gewonnen ben je binnen en zal die er alles aan doen om jouw te plezieren in bed.


 

Weegschaal

Weegschalen houden van romantiek. Ze houden van intieme en tedere seks. Knuffelen en zoenen horen erbij en dat vinden ze dan ook heerlijk. Je maakt een weegschaal gelukkig door degene te laten merken dat jij helemaal van de weegschaal bent, al is het maar voor even. Want een goede one night stand vindt dit sterrenbeeld geen probleem.


Schorpioen

Een schorpioen is een echt seksbeest. Ben jij een schorpioen? Dan hou je vast van passievolle, ruwe en experimentele seks. Je hebt een hoog libido en bent goed in flirten. Daarom is het voor jou makkelijk om iemand aan de haak te slaan. Als dat is gelukt trek jij degene helemaal uit elkaar. Dit verwacht de ander nooit, want in het dagelijks leven kom je stil over. Stille wateren hebben diepe gronden!


Boogschutter

Een boogschutter is snel verveeld. Hierdoor zijn ze avontuurlijk en creatief in de slaapkamer. Ze houden van een snelle wip, maar als ze verliefd zijn dan geven ze al hun aandacht aan hun partner. Ben jij opzoek naar een one night stand? Dan zijn boogschutters perfect. Het bed delen met een boogschutter is elke keer weer een avontuur!


Steekbok

Een steenbok is niet geïnteresseerd in losse scharrels. Ben jij een steenbok? Dan wil jij jezelf niet zomaar bloot geven aan iedereen. Hierdoor denken veel mensen dat jij saai bent in bed, maar dat is totaal niet zo. Als jouw partner je gevoelige snaar raakt dat ga jij helemaal los. Maar alleen met iemand die je vertrouwt.


Waterman

Een waterman vindt sociale verbondenheid heel belangrijk. Kan je goed praten met een waterman en lachen jullie veel? Dan ben je binnen. Een waterman vindt het spelletje rondom seks erg opwindend en als je weet hoe dat spelletje werkt heb je veel hete momenten tussen de lakens. 


Vissen

Bij vissen draait alles om de emotionele connectie. Een vissen is erg emotioneel en vind het moeilijk om zich open te stellen ook tijdens de seks. Daarom moet je eerst het vertrouwen winnen voordat dit sterrenbeeld zich volledig wil geven. Als dit vertrouwen is gewonnen dan is de fysieke connectie tijdens de seks heel intens en bijna hallucinant goed!

Bron: libelle.nl, elle.be, famme.nlBeeld: istock