Fashion

Is jouw outfit te basic? Fleur hem dan op met hoeden en petten

Een leuke hoed of pet kan jouw basic outfit wat extra spice geven. Heb jij geen idee hoe je een hoed of pet kan combineren? Geen stress, Girlscene schit te hulp! Wij hebben de meest fashionable hoeden en petten op een rijtje gezet met outfit inspiraties.

De leukste hoeden en petten + outfit inspiratie

Met een hoed of pet kan jij super makkelijk een outfit opfleuren. Er zijn super veel verschillende soorten en daardoor is zit er voor iedereen wat bij. Heb jij outfit inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

Baret

Een baret is perfect voor de meiden die een zachte en chique kledingstijl hebben. Leuk weetje: de baret is de nationale hoofddeksel van Frankrijk. Aha! Daarom zien we het zo veel terug bij Emily in Paris.

 

Bucket hat

Dit is misschien wel het de meest populaire hoofddeksel van dit moment! Een bucket hat werd populair in de jaren ’80 werd de hoed populair onder rappers en werd hij onderdeel van de streetwear kledingstijl. Tegenwoordig draagt iedereen hem!

 

Piloten pet

De piloten pet was een paar jaar geleden super hip! Maar dat betekent niet dat je hem nu niet meer op kan doen. Deze super leuke tijdloze pet kan je met heel veel combineren. Onze favoriet? Een simpele outfit! Dan valt de pet mooi op.

 

Cap

De klassieke cap is ook een makkelijk een fashionable item om jouw outfit op te fleuren. Een cap is te krijgen in super veel verschillende kleuren en stijlen. Voor iedereen bestaat wel een goede cap!

 

Strohoed

Dit is de ultieme zomerhoed. Ga jij een dagje naar het strand dan is deze hoed precies wat jij nodig hebt. Hij is fashionable en tijdloos. Wil jij een zomers gevoel? Doe dan een strohoed op!

 

Zonneklep

Deze pet is voor de gedurfte fashionchick. Een zonneklep wordt vaak gebruikt tijdens het sporten, maar het kan er ook super leuk uitzien bij een casual outfit. Hoe je hem combineert? Nou, zo!

 

Beeld: istock