Films & Series

VIDEO: Netflix-film Enola Holmes krijgt een vervolg en dit is de trailer

Goed nieuws voor iedereen die genoten heeft van Netflix-film Enola Holmes. De film over het onbekende zusje van detective Sherlock Holmes, gespeeld door de knappe Henry Cavill, krijgt namelijk een vervolg. Dit moet je weten over het vervolg op Enola Holmes (en ja, we delen ook de eerste beelden met je!)

Dit is wat je moet weten over Enola Holmes 2

In de eerste film over Enola Holmes, gespeeld door Millie Bobby Brown die je misschien wel kent uit Stranger Things, maakten we kennis met het jongere zusje van Sherlock. Ze is veel jonger dan haar oudere broer en woont bij haar moeder in een groot landhuis. Alleen is haar moeder plots verdwenen op haar zestiende verjaardag. In de eerste film schakelt ze de hulp van haar broer in, maar blijkt ze zelf net zulke goede detectiveskills te hebben. Ze heet natuurlijk niet voor niets ‘Holmes’ van achternaam. De trailer over de tweede film geeft nog niet heel veel weg, maar we hopen dat Enola weer gaat samenwerken met haar broer Sherlock. Al is het alleen maar omdat we dan meer van goodlookin’ Henry Cavill zullen zien! Ook belooft de film wederom lekker veel feministische uitspraken en ongetwijfeld een nieuwe avontuur. Wij kunnen niet wachten! En eh, laten we hopen dat Enola haar crush Tewkesbury, die gespeeld wordt door Louis Partridge, ook vaak tegen het lijf loopt.

Dit is de trailer van Enola Holmes 2

De film wordt verwacht in de zomer van 2022. Nog even geduld dus! Wij wachten met smart op meer beelden van de nieuwe film.

 
Bron: Flair.beBeeld: Bruno Press