News

Vanaf deze datum staat Are You The One op Videoland en MTV

MTV en Videoland gaan samenwerken aan het datingprogramma ‘Are You The One?’. Are You The One is één van de meest populaire datingprogramma’s ever. Voor dit datingexperiment gaan twintig Nederlandse singles de uitdaging aan: wie gaat er naar huis met een zak geld én hun ware liefde?

Are You The One?

MTV’s Are You The One?’ probeert antwoord te vinden op de vraag: “Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?”. Tien single mannen en tien single vrouwen gaan dit datingexperiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland. Oeh!

Over het programma

Als je niet goed bent in daten is dat geen probleem. Je krijgt nu de kans op je perfecte match te vinden! Door middel van opdrachten, de Truth Booth en koppelceremonies moeten de deelnemers er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-. Lukt het iedereen om zijn perfecte match te vinden? En ben je al enthousiast?

View post on Instagram
 

 

Wanneer is Are You The One te zien op MTV?

Na een paar maandjes wachten is eindelijk bekend wanneer Are You The One begint: vanaf 17 oktober iedere zondag om 19:00 uur MTV én Videoland. Can’t wait!

Are You The One?, geproduceerd door ITV Studios Netherlands, is in het najaar bij zowel ViacomCBS zender MTV als Videoland te zien. Een perfecte match!

 

Bron: MTV, VideolandBeeld: MTV

Must reads 👀