Fashion

Sokken in sandalen zijn nu weer helemaal on trend (en zo style je ze)

De lockdown komt beetje bij beetje tot zijn eind. Dus nemen we afscheid van onze joggingpakken en maken we ruimte voor de zomerjurkjes. Maar een ding nemen we mee vanuit de lockdown en het is een ware trend. Dee sokken in sandalen en slippers maken een comeback. What?

Sokken in sandalen

Eén ding is zeker: de sokken in sandalen-tijd was niet de stijlvolste combinatie. Maar de trend komt toch echt terug. Door designers als Prada, Gucci en Dior wordt de trend ‘sokken in sandalen’ een hit. Toch is het wel makkelijk met dit wisselvallige weer in Nederland.

Studie over sokken

Uit een studie van de Northwestern University, geleid door sociopsycholoog Adam Galinsky, blijkt dat je sokkenkeuze invloed heeft op hoe je denkt, je voelt en gedraagd. Met deze look zou je zelfverzekerder en uniek zijn. Cool!

Nieuwe trend?

Wil je meegaan in deze nieuwe trend? Trek je mooiste atletische, neutrale tinten of je felle kleuren sokken aan en combineer ze met mooie sandalen. Wat leuk is aan deze trend: er zijn eindeloos veel combinaties te bedenken. Hieronder staan een paar voorbeeldjes hoe je sandalen of slippers kan stijlen met sokken. Zo weet je zeker dat je in de zomer van 2021 er weer helemaal tip top bij loopt. Alhoewel we er niet zeker van zijn of deze trend ook in Nederland gaat werken. Shop onder de foto’s wat leuke sandalen!

 

Lees ook:
 Spring is there: dit zijn de leukste spijkerjasjes van nu
★ De mooiste rokjes van H&M voor de zomer van 2021

 
Beeld: Pexels