Films & Series

Fan van Bridgerton? Disney+ komt met The Mysterious Benedict Society

Fan van Netflix-serie Bridgerton? Dan is de nieuwe Disney+ original The Mysterious Benedict Society die vanaf 25 juni online ook wel wat voor jou. 

Hier gaat The Mysterious Benedict Society over

Meng een beetje Bridgerton met Mary Poppins en je hebt ongeveer The Mysterious Benedict Society. In deze nieuwe serie van Disney+, gebaseerd op de boeken van Trenton Lee Stewart, volgen we vier weeskinderen. De kinderen Reynie, Sticky, Kate en Constance worden namelijk gerekruteerd worden door Mr. Benedict. Ze moeten van hem de wereld redden van een grote crisis, ook wel ‘The Emergency’. 

Daarvoor moeten de vier weeskinderen, die trouwens allemaal een eigen speciale skill hebben, infiltreren in het mysterieuze Live Institude. Daar gaan ze achterhalen wat er precies aan de hand is in de wereld, want de hele wereld lijkt wel in paniek. Terwijl de kinderen in het instituut schoolhoofd Dr. Curtain proberen te stoppen met zijn plannen, krijg je in de serie ook lekker veel Bridgerton-vibes mee. We like! Deze serie het zeker waard om op je kijklijstje te zetten.

Dit is de trailer van The Mysterious Benedict Society

Beeld: iStock