Lifestyle

Wil jij een alpaca? Koop dan deze levensgrote alpaca pop voor in huis

Alpaca’s zijn misschien wel de populairste dieren van dit moment. Waarom? Omdat ze super lief, zacht en knuffelbaar zijn! Heb jij geen ruimte voor een echte alpaca, maar wil je er stiekem wel een? We got you.

Levensgrote alpaca te koop

Heb jij ooit een alpaca gezien? Dan ben jij vast helemaal verliefd geworden op de schattige beestjes. Ze zijn zacht en super lief! Met deze eigenschappen is het geen wonder dat alpaca’s tegenwoordig heel erg populair zijn. Wil jij graag zo’n lief dier hebben, maar heb jij geen ruimte in je huis? Geen probleem! Bol.com heeft de perfecte oplossing.

Alpaca pop

Het bedrijf Hansa Creation maakt levensgrote poppen van verschillende dieren. Woon jij in een kleine studentenkamer? Dan moet je misschien nog even wachten met het kopen van de pop. De alpaca heeft namelijk een afmeting van 72 x 30 x 100 cm. Niet geschikt voor een kleine woning dus!

Verschillende soorten

Op bol.com kan je kiezen tussen twee verschillende alpaca’s. De bruine kost €743,- en de witte is maar liefst €1400,-. Het is een flink bedrag, maar dan heb je wel jouw eigen alpaca!

Andere dieren

Wil jij liever een ander dier in je huis? Dat kan! Hansa Creations maakt poppen van super veel verschillende dieren. Wat dacht je van een kangoeroe, een struisvogel of een orang-oetan?

Beeld: istock, bol.com

Must reads 👀