Lifestyle

Bizar: de ergste verhalen over gestoorde exen #3


Een breakup is nooit leuk. Een paar maanden goed huilen en dan ben je weer de oude, maar wat nou als je ex jouw niet kan loslaten? Wij hebben de meest opvallende verhalen over gestoorde exen opgespoord. Ze zijn heftig!

1. “Ik had een relatie met iemand die obsessed was met mij. Ik trok het niet langer en maakte het uit, maar mijn ex kon dit niet hebben. Hij wist de inloggegevens van mijn social media-accounts en verwijderde die allemaal…”

via GIPHY


2. “Ik maakte het uit met mijn vriend omdat we toch niet goed klikte, maar we zouden wel vrienden blijven. We bleven contact houden via social media. Op een dag bracht ik een goede vriend thuis. Toen ik een paar minuten daarna weer thuis was had mijn ex op Facebook geplaatst: ‘op (straatnaam) zal een moord zijn.’ Een paar uur later plaatste hij het huisnummer van mijn goede vriend met een paar mes-emoji’s op Facebook. Toen ik mijn ex vroeg wat dit was ontkende hij alles en verwijderde hij de berichten. Tot op de dag van vandaag heb ik geen idee hoe mijn ex weet waar die goede vriend woont.”

via GIPHY


3. “Ik werd ooit gebeld door de nieuwe vriendin van mijn ex. Om 23:00 ‘s avonds kreeg ik een privé telefoontje met de vraag of ik nog steeds met mijn ex bezig was. Blijkbaar heeft hij mij in zijn telefoon staan als (voornaam) ex vriendin. Side note: ik ben nu 20 en ik was 15 toen ik met hem ging. Zijn nieuwe en super jaloerse vriendin wilde even checken of hij niet vreemdging. Daarom besloot ze zijn telefoon te stelen en mij privé te bellen. Een gevalletje gestoorde vriendin in plaats van gestoorde ex..”

via GIPHY


4. “Ik kreeg een volgverzoek op Instagram van een account zonder foto’s. Het was vreemd, maar ik accepteerde het verzoek wel. Ondertussen was ik aan het daten met een super leuke meid. Toen wij officieel waren keek ik uit nieuwsgierigheid nog een keer op het account zonder foto’s, maar er waren nu wel berichten geplaatst. Het waren allemaal berichten van het huis van mijn vriendin vanuit allemaal verschillende hoeken. Toen ik het aan haar liet zien barstte ze in huilen uit en vertelde ze mij dat ze wordt gestalkt door haar ex.”

via GIPHY


5. “Mijn ex denkt dat ik hem terug wil terwijl dit niet zo is. Ik krijg regelmatig berichten als ‘sorry maar ik ben niet meer verliefd op je.’ Als ik zeg dat ik hem niet meer leuk vind, gelooft hij mij niet. Typisch gevalletje narcisme.”

via GIPHY


6. “Mijn ex deed alsof ze autisme had. Als ze een fout maakte gaf ze de schuld aan haar autisme.”

via GIPHY


7. “Mijn ex schreeuwde een keer in een ruzie ‘ik ben jouw vriendin doe je doet alles wat ik wil.’ Je snapt dat deze relatie het niet lang heeft volgehouden…Ze was super bezitterig en heel erg jaloers.”

via GIPHY


8. “Toen ik het uitmaakte met mijn vriend besloot hij mijn naaktfoto’s rond te sturen.”

via GIPHY


9. Dit gesprek:


10. Dit gesprek ook:

Bron: RedditBeeld: istock