Lifestyle

Dit zijn de zonnebrillen trends van 2021

Heb je nog een zonnebril nodig voor de zomer van 2021? We got you. We hebben hieronder de zonnebrillen trends 2021 voor je beschreven. Zoek je juist een subtiele bril of juist heel erg uitbundig en weet je niet of het wel bij de trend van 2021 hoort? Dit zijn de zonnebrillen trends van 2021.

Zonnebrillen trends 2021

♥ Cat eye zonnebril

Deze bril zie je ieder jaar terugkomen en behoort ook dit jaar weer tot de zonnebrillen trends van 2021. Deze bril is super makkelijk te combineren met een casual outfit of juist met een jurkje. Het bijzondere aan dit soort brillen zijn de ‘cat eyes’ die je van de bril krijgt. Deze bril is ideaal voor dames met een langwerpig of ovaal gezicht, want de bril laat je gezicht wat breder lijken.

♥ Zonnebrillen met een transparant montuur

De transparante monturen zijn ook helemaal in deze zomer. Deze bril wordt gedragen door vrouwen en mannen en zijn er in verschillende uitvoeringen. Veel transparante brillen zijn van het merk Ray-Ban. Deze bril is heel makkelijk te combineren met je outfits, want het past écht overal bij.

♥ Vlakke bovenkant

Als je deze bril draagt, moet je wel een beetje opletten met wat je aandoet qua outfit. Het kan er heel erg ‘diva’ overkomen. Deze bril is hoe dan ook een ‘eye catcher’,

♥ Classic: Aviator of de pilotenbril

Deze bril zal never uit het straatbeeld verdwijnen. De classic Aviator of pilotenbril. Ook in de zomer van 2021 is deze bril weer een trend. Al heb je een vintagebril van Ray-ban uit het jaar 1950 of juist een nieuwe bril, het montuur blijft dezelfde stijl aanhouden. Deze bril geeft je dan ook een stoere uitstraling.

♥ Bril met smalle glazen

Deze brillen zie je nu ook al erg veel: de bril met smalle glazen. Je draagt ‘m dan ook net op het toje van je neus, zodat je je ogen ook nog goed kunt zien. Dit montuur hoort dus echt bij de zonnebrillen trends 2021. Psst: heb je dat filmpje al gezien waarin er een bril van twee plastic messen wordt gemaakt? Check de video hieronder. Deze bril is dus geïnspireerd op de trend. Bekijk onder de video wat voorbeelden van zonnebrillen van de zonnebrillen trends 2021.

@erdem.koyuncu

Do It Yourself sunglasses 👓

♬ Fractions – Nicki Minaj

 

Lees ook:
♥ Dit is nu al de mooiste swimwear collectie van 2021
♥ Dit is de fijnste nagel inspiratie voor de zomer 2021

Beeld: Unsplash