News

FOTO: Lil’ Kleine ligt weer relaxed op het strand van Ibiza na mishandeling Jaimie

De rapper geniet alweer van het strand op Ibiza, terwijl hij gisterenochtend nog is vrijgelaten vanuit een Spaanse cel. Hij verbleef twee nachten bij de Guardia Civil, omdat hij zijn vriendin Jaimie zou hebben mishandeld. Zie de video hier. Videocredits: BSR Agency.

Iedereen was in rep en roer omdat Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes dit weekend zou hebben geslagen. De twee waren op Ibiza voor een vakantie met zoontje Lío. Al gauw na het incident van afgelopen weekend ging er een foto rond van het gezicht van Jaimie. Haar gezicht zat vol met bloed en één oog was dicht. Ze zag er vermoeid uit op de foto en er was zeker iets gebeurd. Jaimie’s management komt nu met een reactie.

De foto zou gaan om de verwondingen van afgelopen weekend. Lil’ Kleine zou zijn verloofde met een fles op haar hoofd hebben geslagen en de hotelkamer waarin het stel sliep, was vernield. “Deze foto heeft niets met de afgelopen dagen te maken”, laat het management van Jaimie aan Shownieuws weten.

Waar Jaimie nu is, is nog onbekend. Haar management zegt dat ze nog steeds op Ibiza verblijft, terwijl andere bronnen vermelden dat ze in Nederland is. De rechtszaak kon niet doorgaan, omdat Jaimie ‘in Nederland zou zitten’. De beelden van Lil Kleine op het strand van Ibiza zie je hier.

Lees ook:
★ Reality show van Jaimie Vaes stopgezet vanwege de mishandeling van Lil Kleine
★ VIDEO: Jaimie Vaes in tranen in ‘open kaart’

 

Bron: RTL Boulevard, ShownieuwsBeeld: Brunopress