Lifestyle

7x Herkenbaar als jij een winter persoon bent en de zomer komt er aan

Sneeuw, warme chocolademelk en een haardvuur met een lekker kleedje. Klinken deze dingen als muziek in jouw oren? Dan ben jij vast een winter liefhebber! Helaas is de zomer onderweg en begint het steeds warmer te worden. Deze 7 situaties herken jij sowieso als het zomer begint te worden en jij een echt winter persoon bent.

Herkenbaar als jij een winterpersoon bent in de zomer

Iedereen heeft wel een favoriet seizoen. Voor veel mensen is dat de zomer, maar voor jou niet! Jij houdt juist van de winter. Dan kan je schaatsen, sneeuwballen gooien en gezellig binnen zitten. Deze 7 situaties herken jij als je een winterpersoon bent in de zomer.

1. Jij vind zomerkleding verschrikkelijk

Jij voelt je het beste in grote sweaters en coltruien, maar dat begint veel te warm te worden. Wat moet je nu aan? Zeker niet zo’n veel te kort shirtje of een broek waar je billen bijna onderuit komen!

via GIPHY

2. Jij kan niet tegen hitte

Jij vind 20 graden al heet genoeg! Als het warmer wordt dan ben jij de hele dag bij een zwembad te vinden. Wie kan er nou normaal functioneren in deze hitte?

via GIPHY

3. Jij gaat liever op wintersport

Twee weken lang op het strand liggen met 35 graden? No thanks! Jij gaat liever een weekje snowboarden in Duitsland.

via GIPHY

4. Jij houdt van kaarsen

Als het vroeg donker wordt wil jij niets liever dan kaarsen aansteken. Wat is er nou gezelliger dan kaarslicht? De zon is jou veel te fel!

via GIPHY

5. Jij bent alles behalve een koukleum

Zelfs als het vriest heb jij het niet koud. Al die koukleumen overdrijven gewoon. Een extra laagje aan en gaan!

via GIPHY

6. Jij houdt van alles wat knus is

Knus bij de openhaard zitten, een film kijken of gezellig samen eten. Jij houdt van alles wat knus is. Het liefste doe jij deze dingen als het donker is met sfeerlicht en een warm kleedje. 

via GIPHY

7. Jij wordt niet actiever in de zomer

Veel mensen willen ineens allerlei dingen ondernemen als het lekkerder weer wordt, maar jij niet. De winter is het seizoen dat jij het lekkers in de vel zit.

via GIPHY

Beeld: Unsplash: Sofiia Gryshyna