Lifestyle

Deze zuurstokroze kinderauto is het leukste cadeau voor jouw jonge familieleden

Het is altijd een moeilijke opgave om cadeaus te verzinnen voor familieleden. Waar worden jou familieleden nou echt blij van? Wij hebben het perfecte cadeau gevonden voor je kleine zusje/broertje/brusje. Deze zuurstokroze Mercedes van bol.com!

Deze knalroze Mercedes wil je hebben

Ben jij opzoek naar het perfecte cadeau en ben jij ten einde raad? We got you! Wij kwamen deze knalroze kinderauto tegen. Het perfecte cadeau voor je kleine zusje/broertje/brusje. Welk kind zou hier nou niet gelukkig van worden?

Net echt

Deze Mercedes S63 kinderauto ziet er niet alleen knallend uit, hij heeft ook alle gemakken die een echte auto heeft! De auto heeft leren bekleding, een 5-punt gordel, geveerde wielen, 2 echte deuren, werkende lampen en dashboardverlichting. Er is zelfs een USB- MP3- en mini SD-ingang aanwezig zodat jij je eigen muziek kan afspelen!

Zo werkt ‘ie

Natuurlijk kan je met de Mercedes niet de echte weg op. De auto gaat maximaal 6 kilometer per uur. Als het kind nog niet zelf kan sturen dan kan je gebruikmaken van de afstandsbediening die bij de auto wordt geleverd. Met deze afstandsbediening kan je de auto laten rijden, sturen en stoppen. Zo kan je de jonge bestuurder beschermen als dat nodig is. Als het kind zelf wil sturen en gas wil geven dan kan dat ook, maar de afstandsbediening blijft dominant!

Elektrisch

De Mercedes rijdt op een accu. Laad deze voor gebruik 8-10 uur op. Daarna zou hij moeten kunnen rijden. Zorg dat je de accu eens in de twee maanden helemaal oplaadt. Zo voorkom je dat jij halverwege de rit een mini-auto mee moet slepen! Ben jij overtuigd? Dan kan je de auto kopen voor €240,- bij bol.com. Het is even sparen, maar dan heb je ook wat!

Beeld: bol.com