Lifestyle

Interieur inspiratie: shop hier 10x de meest bijzondere kaarsen

Kaarsen zijn de perfecte manier om een kamer op te fleuren. Ben jij de basic kaarsen zat? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Op social media gaan super veel bijzondere kaarsen rond. Van een torso-kaars tot een gedraaide-kaars alles is er te vinden. Wij hebben de leukste kaarsen op een rijtje gezet!

Intrieur inspiratie: bijzondere kaarsen

Tegenwoordig kan je kaarsen maken in elke vorm en maat die jij je kan bedenken. Ben jij opzoek naar een echte eyecatcher? Bekijk dan eens een van deze toffe en bijzondere kaarsen!

Vrouwenlichaam

Deze handgemaakte kaars heeft de vorm van een vrouwenlichaam. Hoe mooi ziet dit eruit? De kaars is chique, maar heeft toch een creatieve uitstraling. Wie o wie zou model hebben gestaan voor deze kaars?

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €25,-

Gedraaide kaarsen

Wil jij een kaars die er basic uitziet, maar toch een leuke (en letterlijke) twist heeft? Bekijk dan eens deze super schattige gedraaide kaarsen. How pretty!

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €24,95

Schelpen

Deze schelpkaarsen zijn perfect voor elke strandliefhebber. Hoe kan je nou beter het strand in huis halen dan met deze kaarsen?

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €19,99

Geknoopte kaarsen

Deze geknoopte kaarsen zijn perfect voor iedereen die houdt van een beetje extra spice. Ze vallen niet extreem op, maar ze zijn niet zoals alle andere kaarsen.

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €24,99

Bubbelkaarsen

Bubbelkaarsen zijn super populair! Het is een mooie kaars die lekker opvalt. De kaars is ook super leuk te combineren met anderen. Zo kan jij je kamer decoreren met een mooi kaarsenhoekje.

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €24,99

F* you kaars

Wil jij iemand op een subtiele manier vertellen dat diegene kan oprotten? Koop dan deze leuke kaars! Natuurlijk kan je hem zelf ook in huis neerzetten.

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €39,-

Bulldog

Sommige kaarsen zien er zo mooi uit dat het zonde is om ze aan te steken. Bijvoorbeeld deze bulldog. Als jij opzoek bent naar een extravagante kaars is dit wat je zoekt!

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €27,95

Hoofd 

Ken jij die oude Griekse standbeelden nog? Wij vinden deze toffe kaars hier op lijken. Een klassieke kaars, maar zeker een eyecatcher.

View post on Instagram
 

Shop deze kaars hier voor €34,95

Gezicht 

Deze kaars lijkt normaal, maar als je goed kijkt dan zie je dat er een gezicht in zit. Super leuk om te combineren met andere kaarsen.

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €23,95

Schedels

Wil jij een edgy en opvallende kaars? Dan is deze kaars voor jou gemaakt! Deze schedels hebben een duister randje, maar het is zeker een kaars die niemand anders heeft. You hate it or you love it.

View post on Instagram
 

Shop de kaars hier voor €35,50

Beeld: istock