News

Nog meer babynews: Riverdale’s KJ Apa wordt vader

Cute! KJ Apa (ook wel bekend als Archie Andrews), acteur van Riverdale, wordt vader. Dat heeft hij laten weten met een foto op zijn instagram. Yay!

KJ Apa van Riverdale wordt vader

De vriendin van KJ Apa (23) heet Clara Berry (27). En wat is ze knap! Ze bevestigde het nieuws dat ze zwanger was met een fotoshoot op haar Instagram pagina. Ze tagde daarbij KJ op haar buik. Ze had ook wat emoji’s toegevoegd om te hinten dat er iets aan het ‘koken’ is. Als de boodschap nog niet duidelijk was, schreef KJ: “she’s pregnant btw.” Clara reageerde daar weer op met: “We are” met een hartje erbij. Sweet! KJ Apa ken je natuurlijk van de Netflix serie Riverdale.

 

KJ Apa in Riverdale

Congratz! KJ speelt Archie in de dramaserie Riverdale. En wat zijn we fan van de serie. Maar er zitten ook keerpunten aan het spelen in de serie volgens KJ. Zo vertelt hij tegen RTL Boulevard in februari dat er veel druk op hem ligt hij gecast werd voor de rol van Archie Andrews. “Ik ben zo dankbaar voor de show en het succes ervan, maar tegelijkertijd komt er ook veel bij kijken.” De enige die hem echt begrijpen zijn volgens de acteur zijn tegenspelers. Cole Sprouse, Jughead Jones in de serie, is volgens Apa enorm belangrijk voor hem geweest omdat ‘hij dit al zijn hele leven doet’.

Lees ook:
★ Riverdale-Cole Sprouse en To All The Boys-Lana Condor werken samen aan een nieuwe film
★ Noo! Riverdale’s-Cole Sprouse heeft een nieuwe vriendin en ze is super knap

 
Bron: RTL BoulevardBeeld: Brunopress