News

NEED: Lidl en Aldi verkopen mini-pizzaoven voor een spotprijs

Pizza = life. Maar zelf maken blijft toch altijd het leukst. Van mozzarella tot hawaï (waar sommigen van ons iets tegen hebben), je kan het allemaal zelf maken thuis. De oven ligt alleen zo vol en het wordt al helemaal een probleem als je hélemaal geen oven thuis hebt. Wees gerust: je kan binnenkort je eigen pizza’s in je mobiele pizzaoven van Lidl en Aldi maken.

Je eigen professionele pizza maken? Lidl en Aldi snapt dat je dat nodig hebt in je leven en komt met een pizzaoven voor maar €39,99. What!

Pizza op de BBQ

Ga nu niet meteen klakkeloos bestellen, want je hebt voor deze mini-pizzaoven met ingebouwde temperatuurmeter wél een eigen barbecue nodig. Dat is wel een dingetje. Maar goed, je kan wel je eigen professionele pizza’s maken in je eigen tuin!

Pizzaoven alleen nog in België

Voor nu kun je de pizzaoven alleen nog in België krijgen, maar het ziet ernaar uit dat deze ook snel naar Nederland komt. Vanaf vrijdag 4 juni zal de pizzaoven verkrijgbaar zijn en je legt er slechts €39,99 voor neer.

Op wieltjes

Toch liever the real deal? Of heb je geen barbecue? Dan kan je een volledige pizzaoven op wieltjes kopen bij Aldi. Deze komt inclusief pizzaschep en werkt op houtskool of briketten. Het apparaat kost €119,-. Deze oven is perfect voor de pizzalover die liever geen honderden euro’s voor een BBQ neerlegt.

De pizzaoven van Lidl is vanaf vrijdag 4 juni te verkrijgen online. Die van Aldi is in de winkels te koop vanaf zaterdag 29 mei.

Lees ook:
★ Man krijgt 9 jaar lang ongevraagd pizza’s bezorgd: “ik begin te trillen als ik een scooter hoor”
★ Brabanders opgelet: er bestaat nu een Brabants worstenbroodje pizza

Bron: Flair en HLN BelgiëBeeld: Pexels en Aldi