Lifestyle

Dit zijn de bizarste Tinderverhalen die je ooit gehoord hebt


Reddit is een openbaar platform waar iedereen verhalen, foto’s en video’s op kan plaatsen. Dit zorgt soms voor hilarische en vooral ook vreemde verhalen. Met name op Tinder gebeuren een paar opvallende dingen. Wij hebben 8 de leukste en bizarste Tinderverhalen op een rijtje gezet.

1. Tinderfraude

“Ik praat nu een paar dagen met een jongen op Tinder en hij wil een cadeautje naar mij sturen. Hiervoor heeft hij mijn volledige naam, telefoonnummer en adres nodig. Het is super lief, maar ik vertrouw het niet helemaal. Wat denken jullie?” Uhmm…wij denken dat je aan het praten bent met een ware Tinder-fraudeur!


2. Raar huis

“Mijn beste vriendin ging op date met een Tindermatch. Ze ging naar zijn huis, maar die was heel vreemd. Het leek op een verlaten huis… Er zaten gaten in de muur en hij had houten planken voor de ramen getimmerd. Toen ze aankwam ontving haar Tinderdate haar alsof er niets vreemds was aan het huis. Hij zag er ook niet helemaal nuchter uit. Ze voelde zich onveilig en ze belde mij op of ik haar wilde komen halen. Ik denk tot op de dag van vandaag dat ze op date is geweest met een zwerver.” Creepy!


3. Match met een celeb

“Ik had een match met een hele leuke meid. Toen ze haar Instagram aan mij gaf zag ik ineens dat ze super veel volgers heeft. Blijkbaar is ze heel erg bekend, maar ik had geen idee. We zijn op date geweest en ik heb er express niet naar gevraagd. Nu heeft ze verteld dat ze tv opnames heeft en daarom moet ze het afkappen.” Wij zijn nu wel heel erg benieuwd wie ze is!


4. Gebruikt

“Ik heb een tijdje met een vrouw gepraat en gedatete via Tinder. Nu heeft ze mij geghost, maar ze gebruikt wel nog mijn HBO account voor Game Of Thrones.” Ze heeft je gebruikt…pijnlijk!


5. Polyamoreus

“Ik had een super leuke Tindermatch en nadat we een paar dagen aan het praten waren wilde ik hem ontmoeten. Op de date vertelde hij dat hij al een relatie heeft, maar dat hij mij ook heel leuk vindt. Hij vroeg aan mij of ik een polyamoreuze relatie zag zitten. Dit heb ik vriendelijk afgewezen en ik ben snel naar huis gegaan.”


6. Grappige leugen

“Ik ben altijd al onzeker geweest over mijn lengte. Voor een man ben ik vrij klein. Een Tindermatch vroeg aan mij hoe lang ik ben en ik loog hierover. Toen we op date gingen zag ze natuurlijk dat ik kleiner ben, maar zij zag er ook anders uit. In het echt was mijn date iets voller dan op haar foto’s. Toen we elkaar zagen moesten we lachen. We hebben allebei gelogen uit onzekerheid.” Gelukkig konden jullie er allebei om lachen!


7. “Ik hou van je”

“Op de derde date met mijn Tindermatch zij hij ‘ik hou van je’ tegen mij. Ik heb gelijk alles afgekapt, dit ging mij veel te snel!” Hij heeft het tempo er lekker inzitten ja!


8. Last minute ghost

“Ik zou op date gaan met een super leuke vrouw die ik via Tinder leerde kennen. Zo’n vijf minuten voordat de date begon blokkeerde ze mij overal op en verwijderde ze mij van al haar socials. Ze is ook nooit komen opdagen.” Dit is gewoon rude!

Bron: Rreddit.comBeeld: istock

Must reads 👀