News

Temptation Island Love or Leave 2021 komt eraan en ze zoeken nog verleiders

Wil jij je relatie op de proef stellen of ken je nog een leuke vrijgezelle man die ooit eens gezegd heeft wel eens mee te willen doen met Temptation Island? Dit is jouw en/óf zijn kans! Je kan je weer als koppel of als vrijgezelle man opgeven voor het programma.

Opgeven Temptation Island 2021

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Temptation Island Love or Leave zijn weer in volle gang. Het programma is weer opzoek naar koppels die hun relatie op de proef willen stellen en vrijgezelle mannen die opzoek zijn naar liefde of lust.

Tempatation island is een van de succesvolle programma’s van Videoland en RTL waarbij vier koppels van elkaar gescheiden op een eiland vakantie gaan ‘vieren’. Ze worden omringd door vrijgezellen mannen en vrouwen die hun liefde proberen af te pakken. De mannen in de relatie worden met vrijgezelle vrouwen op een eiland gezet en de vrouwen in de relatie worden met vrijgezelle mannen op een eiland gezet. Kan jij de verleiding weerstaan?

Vrijgezelle mannen gezocht voor Temptation Island 2021

Blijkbaar heeft het programma al genoeg aanmeldingen ontvangen van vrijgezelle vrouwen, want RTL zoekt nu alleen nog koppels en vrijgezelle mannen. Zijn jullie een koppel op zoek naar de ultieme relatietest? Ben jij een vrijgezelle man op zoek naar echte liefde? Ben je op korte termijn beschikbaar om voor twee weken naar het buitenland te vertrekken? Ben jij tussen 20-35 jaar en wil jij je relatie testen of wil je liefde vinden? Meld je aan en wie weet ben jij als koppel of vrijgezel te zien in het nieuwe seizoen!

Lees ook:
 Temptation Island USA: de heftige reünie aflevering vol ruzie en gebroken harten
 Heftig: de vriendin van Temptation-Karim is plotseling overleden

 
Bron: MultacastingBeeld: RTL, Videoland