Fashion

Zo style je een coltrui (en hier scoor je ze met korting)

Een coltrui is een must have voor elke fashionista. Het maakt niet uit welke style jij hebt. Netjes, basic of edgy, je kan alles met een coltrui! Heb jij fashion inspiratie nodig? Dan ben je aan het goede adres. Wij hebben de tofste outfits met een coltrui voor jou op een rijtje gezet.

Outfit inspiratie: coltrui

Een coltrui, you love it or you hate it! Maar wij snappen niet waarom je dit item zou haten. Misschien moet je er even aan wennen, maar hij is super fashionable! Weet jij niet hoe je een coltrui moet stylen? Check dan deze leuke outfits.

Natuurlijk moet je eerst een coltrui hebben voordat je deze toffe outfits kan namaken. Bekijk deze leuke items eens!

 

Met een blazer

Hou jij van nette kleding? Dan is deze style perfect voor jou! Combineer een coltrui met een mooie blazer en tadaa. Zo heb je heel makkelijk een mooie chique outfit.

 

Onder een t-shirt

Heb jij een leuk t-shirt, maar is het te koud om hem te dragen? Geen probleem! Je kan een coltrui dragen onder je t-shirt. Zo kan jij een t-shirt aan zonder dat je bevriest.

 

Onder een slip dress

Slip dresses zijn helemaal hot! Helaas is het nog geen zomer dus we moeten nog even wachten met deze zomerjurk. Gelukkig zijn deze jurkjes perfect om wat onder te dragen, bijvoorbeeld een coltrui. Kijk hoe leuk deze outfit is!

Onder een sweater of een hoodie

Coltruien zijn perfect om een outfit te layeren. Is het koud buiten? Draag dan een coltrui onder je hoodie! Zo heb jij het een stukje warmer en de col geeft wat extra spice aan je outfit.

Met kettingen

Kettingen zijn super handig om een outfit leuker te maken. Wil jij een coltrui en een broek aandoen? Maak dan je outfit toffer door kettingen over je coltrui te dragen!

 

Meer inspiratie nodig? Lees dan ook:
– Spring is here: deze lente jurkjes scoor je nu met een heleboel korting
– Deze tops gaan we terug zien in de zomer 2021 (en je shopt ze hier)
– Dit zijn de leukste oorbellen voor je ear-party

Beeld: Unsplash: DANNY G