Fashion

Dit zijn de leukste sandalen voor de zomer (en je shopt ze met korting)

Sommige schoenen zijn echte klassiekers en dat geldt voor ons ook zeker voor sandalen. Ze zijn perfect voor de zomer omdat je ze overal kunt dragen. Tijdens een rondje shoppen in de stad, op het strand of op een feestje. Alleen: welke sandalen moet je hebben? Wij zetten de leukste sandalen voor de zomer voor je op een rij! Hoef jij niet meer alle webshops door de scrollen. 

Soorten sandalen voor de zomer

Als we naar de schoenentrends van 2021 kijken, zien we dat loafers en espadrilles helemaal terugkomen. We like, maar de klassieke sandalen voor de zomer mogen ook nog steeds in je kast blijven. Sandalen passen namelijk makkelijk bij elke outfit, zeker als je voor zwart, wit of bruin gaat. Wil je het iets minder klassiek? Dan kun je ook kiezen voor sandalen met een beetje panterprint of slangenprint. 

Ook neon mag deze zomer. Check bijvoorbeeld deze witte sandalen met neon details. Niet te opvallend, maar toch net een beetje extra. Als je wel helemaal uit wilt pakken voor je nieuwe sandalen voor de zomer kun je voor een felle kleur gaan. De primaire kleuren blauw, geel en rood gaan we veel zien. Daarbij passen deze toffe rode sandalen met een lage hak heel goed. Meer inspiratie? Hieronder vind je nog veel meer leuke sandalen voor de zomer. 

Dit zijn de leukste sandalen voor de zomer

 
Beeld: Pexels