News

Gossip says dat Martien Meiland en Danny uit MAFS aan het daten zijn

Danny (41) deed mee met het programma Married at First Sight, maar hij vond daar niet zijn geluk met Rein. Het ex-stel heeft wel nog goed contact met elkaar, maar zijn niet met elkaar als getrouwd stel doorgegaan. Maar zou Danny zijn geluk gevonden hebben bij de kasteelheer Martien Meiland (59)? MAFS is het favo programma van Martien. Afgelopen weekend dronken de twee een drankje op het terras en het zag er wel erg gezellig uit.

MAFS-deelnemer Danny en Martien op date?

Een tijdje terug zei Martien nog in het programma ‘Open Kaart’ van Robert Rodenburg, dat hij ooit wel zou willen meedoen aan een speciale editie van MAFS (als dat ooit zou komen in een VIP versie). Misschien hoeft dat niet meer en heeft hij zijn droom man al gevonden. Afgelopen weekend was Martien op een terras te vinden samen met Danny. Zouden de twee iets hebben?

View post on Instagram
 

Reactie op geruchten

“We moesten met dit weer een overdekt terras vinden, dat was nog best lastig”, vertelde Danny tegen Shownieuws. “Martien had mij een berichtje gestuurd tijdens het programma Married At First Sight. Hij vroeg hoe ik met de media-aandacht om ging.”

Cocktails in Amsterdam

Martien was gecharmeerd van de cocktail die Danny voor hem had besteld. Martien is meestal van het wijnen, maar dit keer vond hij de cocktails ook wel iets hebben. Zou hij dit voor Danny gedaan hebben? Daarbij hadden de twee afgesproken in Amsterdam, terwijl Danny in Limburg woont.

Als het aan onze oud-MAFS-ster Danny ligt, zou hij graag nog een keer met Meiland afspreken. Of de twee beide in zijn voor een relatie met elkaar laat Danny niet los. “Ik drink wel vaker met iemand een drankje”, is het enige wat Danny los wil laten. Denk jij dat dit een date was?

Lees ook:

♥ Meiiiiiid, wat goééééd! Er komt een nieuw seizoen van Chateau Meiland aan
 VIDEO: Zo zag Martien Meiland er vroeger uit

 
Bron: ShownieuwsBeeld: Brunopress

Must reads 👀