Beauty

Pretty please: vanille is dé haarkleur voor de zomer van 2021

Celebs zoals Billie Eilish en Selena Gomez zagen we al van haarkleur veranderen en we geven ze groot gelijk. Wat zien ze er mooi uit. We gaan de lichte haarkleuren zeker meer zien deze zomer. Als je van plan bent om je haren in een andere kleur te verven, overweeg dan eventjes de kleur vanille.

Vanille haarkleur: de trend voor zomer 2021

Deze trens gaan we veel voorbij zien komen in de zomer van 2021. Een lichtblonde coupe maakt iedereen blij toch? Ben je opzoek naar een nieuwe haarkleur? Overweeg dan eens de kleur vanille blond. Deze kleur is zachter, warmer en lichter dan het icy blonde.

Frisse kleur

Deze kleur geeft je huid ook gelijk een andere uitstraling. Je gaat er frisser en gezonder uitzien. De kleur staat je het best wanneer je huid een warme ondertoon heeft. Geef je haar een blow-out behandeling en maak de mooiste blonde lokken.

Tijdje zitten

Om deze haarkleur te krijgen, moet je er wel een aantal uurtjes de tijd voor hebben. voor de perfecte kleur kan het wel 12 (Wow!) uur duren om de kleur erin te zetten. Maar vergeet niet: je hebt dan echt wel een hele mooie look.

Lees ook

★ Trendy zomer kapsels 2021: welke haarstijlen gaan we deze zomer massaal dragen?
★ Ken jij deze 6 (heftige) wenkbrauwtrends nog?

 

Bron: NsmblBeeld: Unsplash