Fashion

Deze tops gaan we terug zien in de zomer 2021 (en je shopt ze hier)

Fashiontrends veranderen per jaar en zelfs per seizoen. De zomer 2021 komt steeds dichterbij en we zien nu al welke leuke tops we deze zomer sowieso terug gaan zien. Wij hebben speciaal voor jou alle fashionable zomer tops op een rijtje gezet!

Fashionable zomer tops 2021

1. One shoulder top

We zien de one shoulder top terugkomen in super veel variaties. Aan de ene kant een lange mouw en aan de andere kant niets. Of juist aan een kant een schouderbandje en aan de andere kant niets. Het ziet er allemaal super cute uit!

One-shouldertop voor €7,99 bij H&M

2. Crop top

Crop tops zijn al jaren lang terug van weggeweest! Ook deze zomer gaan we weer heel veel blote buiken zien want de crop tops gaan nog lang niet uit de mode.

Ribgebreide crop top voor €9,99 bij H&M

3. Top met vierkante halslijn

Een vierkante halslijn komt ook weer helemaal terug. Dit is perfecte voor de meiden met kleine boobies!

Crop top met vierkante halslijn voor €14,99 bij H&M

4. Top met open rug

Deze super sexy trend wordt deze zomer helemaal hot! Een top waarbij de achterkant volledig open is. Dit is een super goede manier om een outfit wat meer spice te geven.

Open-backtop voor €12,99 bij H&M

5. Bandeautop/tubetop 

We hebben nog meer goed nieuws voor de itty bitty titty committé! Deze super leuke bandeautops (of tubetops) zijn deze zomer weer helemaal hip. Vind je het een iets te bloot om alleen je borsten te bedekken? Dan kan je er heel fashionable een spijkerjasje over doen.

Gedrapeerde tubetop voor €9,99 bij H&M

6. Top met strikbandjes

Deze bandjes zitten los aan een top en je kan helemaal zelf bepalen hoe jij ze wil strikken. Dit ziet er super leuk uit! We zagen deze trend al eerder op de catwalk bij bekende fashionmerken.

Crop top met strikbandjes voor €9,99 bij H&M

7. High leg body

Bodies zijn ook al een paar jaar weer terug. Deze specifieke body gaan we heel veel terugzien in de zomer 2021. De high leg body is heel hoog uitgesneden aan de zijkant. Hierdoor zie je een stukje van je zij wat super sexy is!

Body high leg voor €14,99 bij H&M

8. Cut out top

De high leg body is eigenlijk een variatie op de cut out trend. Met deze trend worden er gaten gecreëerd in tops. Hierdoor wordt een top iets meer spicy.

Cut out haltertop voor €14,99 bij H&M

9. Asymmetrische top

Wat krijg je als je een one shoulder top en een cut out top combineert? Precies, een asymmetrische top! Dat is een van de grootste trends die we terug zien in de zomer 2021. De top hieronder is het perfecte voorbeeld van een asymmetrische top.

Body met cutout voor €14,99 bij H&M

10. Top met trektouwtjes

De laatste trend is een top met touwtjes aan de zijkant. Deze touwtjes kan je aantrekken waardoor je een mooi een speels effect krijgt aan de zijkant. Bijvoorbeeld bij de top hieronder!

Tanktop met drawstrings voor €9,99 bij H&M

Wil jij meer fashion inspiratie? Lees dan ook:

– 10 fashiontrends die we deze zomer gaan zien

– Swimwear trend! Deze badpakken moet jij hebben voor de zomer 2021

Beeld: Getty Images

Must reads 👀