News

Hier wil je heen: overnachten in het kasteel van ‘De Verraders’

Heb je de tv-serie ‘De Verraders’ gekeken? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. Je kan nu slapen in het gigantische kasteel waar de tv-serie is opgenomen. Het blijkt dus gewoon een hotel te zijn. Hoe cool is dat!

Overnachten in een kasteel

Fans van Kasteel Erenstein zullen blij worden van dit nieuws. Mocht je emotioneel geworden zijn van de laatste aflevering van ‘De Verraders’, dan is je troost dichterbij dan je denkt. Je kan namelijk overnachten in het kasteel. Dit hotel ligt in Kerkrade, Limburg en is nog betaalbaar ook. De kamers zijn prachtig en het is net of je je in een Middeleeuws sprookje waant.

View post on Instagram
 

Beoordeling Kasteel Erenstein

Het beroemde Kasteel Erenstein biedt kamers aan voor nog geen 35 euro per nacht. Gasten die er zijn verbleven beoordelen de locatie met een 7,2. Een groot deel van het hotel is helaas wel gesloten vanwege de maatregelen op het moment. Maar dat gaat ook weer over! Als je eenmaal weet dat je in het kasteel van ‘De Verraders’ kan slapen, krijg je dat idee niet meer uit je hoofd. En de terrassen zijn sinds vorige week natuurlijk wel geopend.

View post on Instagram
 

Activiteiten rondom de locatie

Kasteel Erenstein is onderdeel van de grote Fletcher Hotel-Restaurant onderneming. Het is gelegen aan de Anstelvallei. Je kan mooie wandelingen maken in de prachtige kasteeltuin met fonteinen en vijvertjes. Het kasteel ligt in een Limburgse carréhoeve uit 1713. Je kunt een bezoekje brengen aan het drielandenpunt als je wil. Nu je toch in Limburg bent kun je net zo goed ook even langs het drielandenpunt en Maastricht om een dagje te shoppen. Ga je al boeken?

Lees ook:

 Leven als een prinses: dit Nederlandse kasteel staat te koop op Funda
★ Meiiiiiid, wat goééééd! Er komt een nieuw seizoen van Chateau Meiland aan

 
Bron: Fem FemBeeld: Unsplash