Films & Series

Bonjour! Opnames Emily in Paris seizoen 2 van start (en dit zijn de eerste beelden)

Onze favoriete Amerikaanse Française komt terug op Netflix! Emily in Paris seizoen 2 is officieel bevestigd en nu wordt het seizoen eindelijk gefilmd. Dit kondigen verschillende acteurs aan via een video op Instagram.

Emily in Paris seizoen 2 wordt op dit moment gefilmd

Emily in Paris seizoen 1 was zo’n groot succes dat er wel een tweede deel moest komen! Gelukkig is dit officieel bevestigd en zijn de opnames nu echt begonnen. Dit deelt Lily Collins op haar Instagram-account met een super leuke video.

De aankondiging

Lily Collins speelt de hoofdpersoon genaamd Emily Cooper in de populaire Netflix serie. De opnames vinden plaats in Parijs en de actrice liet via een Instagram-post weten dat ze op dit moment in de stad van de liefde is. In de video vertellen verschillende acteurs het goede nieuws. Bekijk de post hieronder!

View post on Instagram
 

Emily in Paris seizoen 1

Het eerste seizoen ging over Emily die voor haar werk naar Parijs verhuist. Eenmaal daar aangekomen merkt ze pas hoe anders de cultuur is. We volgen de jonge marketeer terwijl ze haar weg probeert te vinden in een vreemde stad. 

Kritiek vanuit Frankrijk

Niet iedereen was het eens met de manier waarop de serie Parijs laat zien. Volgens sommige Fransen liet de serie alleen maar alle clichés zien over de stad. Als het aan Lily ligt gaat het tweede seizoen heel anders worden dan deel 1. Het gaat minder een ‘liefdesbrief aan Parijs’ worden. Ook zit er volgens de actrice veel meer verdieping in het verhaal en gaan personages zich ontwikkelen. Oehh, dit klinkt heel vet! Helaas weten we nog niet wanneer seizoen 2 op Netflix staat. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Wist jij dat er ook een realityserie aankomt van Emily in Paris? Lees er hier alles over!