Films & Series

Bingen maar: dit zijn de beste series op Netflix

Vind je het lastig om een serie uit te zoeken? We hebben dé oplossing voor je. We hebben de beste series van Netflix voor je geselecteerd inclusief trailer! Zo weet je zeker dat je aan een goede serie begint en niet na één aflevering afhaakt. Dit zijn de beste series op Netflix in Nederland.

Beste series Netflix Nederland

★ Undercover

Twee undercoveragenten moeten de grootste XTC-producent zien te pakken. Ze blijven slapen op een camping en doen net of ze ene stelletje zijn. Deze serie zit vol met drama, jaloezie en spanning. Perfect om te bingen dus! Oh ja, het verhaal is ook nog eens gebaseerd op feiten.

★ Lucifer

De duivel is op aarde, omdat hij even ertussenuit wilde. Hij was het zat in hel en is nu in LA terecht gekomen. Hij opent zijn eigen nachtclub en ontmoet een politierechercheur. Hij gaat samen werken met de politie en ontdekt allerlei nieuwe kanten van zichzelf. Deze serie heeft meer afleveringen per seizoen dan de meeste series. Dat maakt het extra leuk om door te kijken!

★ The Queen’s Gambit

In een weeshuis in de jaren 1950 ontdekt een jong meisje dat ze een groot schaaktalent is. Ze wordt onverwacht een ster terwijl ze worstelt met haar verslaving. Spannend! Het verhaal gaat niet alleen over het schaken, so no worry’s!

★ Bridgerton

Jurkjen, romantiek en jaloezie. Deze serie heeft het allemaal. Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Het verhaal is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. Zien!

★ La Casa de Papel

Deze serie is verslavend, dus pas op. Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje. Dat is de grote bank van Spanje. Een crimineel meesterbrein, die de professor wordt genoemd, maakt een plan voor de dieven en hij manipuleert hiermee de politie.

★ Sex Education

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen. Zou het handig zijn om een moeder als seksdeskundige te hebben? Bekijk deze serie en je komt erachter!

★ The Witcher

Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters. Spannend! Check de trailer hieronder om vast in het verhaal te komen.

★ Stranger Things

Er gebeuren rare dingen in het dorp, wanneer een jongen verdwijnt. Er vinden geheime experimenten bezig, er zijn mensen aanwezig met bovennatuurlijke krachtige en er verschijnt een mysterieus meisje.

★ The Crown

Deze serie moet je zien als je fan bent van series die gaan over het koninklijk huis. Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

★ Cobra Kai

Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de ‘Karate Kid’-films. Pak de popcorn er maar bij!

Lees ook:

Keuzestress? Verborgen categorieën zichtbaar maken op Netflix doe je zo
★ Netflix kijkers: dit zijn de beste mini series op Netflix

Bron: NetflixNLBeeld: Pexels