Travel

Deze look-a-like Malediven hotspot is perfect voor een vakantie met de meiden

Heb je je droomvakantielocatie gevonden, maar is het ietwat te duur? We snappen heel goed dat je een keer naar de Malediven wil gaan, maar er is een optie die lijkt op deze prachtige plek. En geloof ons, als je dit ziet, zou je zo snel mogelijk een retourtje willen boeken. Wat een paradijs!

Bora Bora maar dan in Griekenland

Deze Griekse bungalows zijn betaalbaar en ook nog eens heel fancy Zon, zee en strand. Lekker cliché, maar wat verlangen we er met z’n allen naar. Het Stella Island Luxury Resort is een prachtige plek waar je heerlijk kan uitrusten. Het is een paar uur vliegen, dus je bent er zo. Natuurlijk moeten we wel nog even wachten op positief reisadvies.

View post on Instagram
 

Het resort ligt aan een privéstrand aan de kust van Kreta. Als volwassene kun je er genieten van een zonnige vakantie in een luxe verblijf. This sounds amazing. Check de beelden onder dit artikel en je wilt er zo snel mogelijk heen.

Nog meer luxe

Het hotel biedt een buitenzwembad aan in lagunestijl (met helder blauw water) en een luxe spa. Om een goede bodem te leggen, voordat je flink aan de alcohol gaat, kun je heerlijk eten bij het buffet of zelfs bij het à la carte restaurant. Ook zijn twee bars op het terrein aanwezig waar je je helemaal los kan laten gaan.

Soorten kamers

Je kan tijdens het boeken kiezen uit zes kamertypes: Island Villa Private Pool, Over Water Bungalows, Premium Double Swim Up, Luxury Double Swim Up, Premium Double Pool View en Luxury Double Pool View. Alleen al voor de naam van deze kamer zou je een kijkje willen nemen. Natuurlijk is er in de kamer ook een hoop luxe te vinden. Er is namelijk een flatscreen-tv, airconditioning, kluis, twee badjassen, slippers en een minibar aanwezig in alle kamers. Heb je altijd liever zwembad-uitzicht wanneer je op vakantie bent? Gelukkig hebben alle kamers dit.

View post on Instagram
 

Prijzen van het Griekse paradijs

We zeiden het al eerder, het is wat goedkoper dan een vakantie naar Bora Bora of naar de Malediven. Je moet wel nog steeds rekening houden met een hoge prijs. De prijzen wisselen echter per seizoen. Het is wel even belangrijk om te vermelden dat de Island Villa Private Pool en elk van de ‘Premium’-opties plaats bieden aan maximaal drie personen. Vooral als je de vliegreis gaat vergelijken, dan ben je al goedkoper uit dan naar Bora Bora. Het resort biedt 225 bungalows aan. Zodra het weer kan, kan je hier je reis boeken.

Lees ook:

♥ Vamos a la playa: je kunt met je coronapaspoort naar Spanje deze zomer
♥ We mogen weer: deze 10 situaties gebeuren er als je op een terrasje zit

Bron: Man-ManBeeld: Unsplash

Must reads 👀