News

Pittige roddels: Bilal Wahib werkt aan eigen documentaire (en je kijkt ‘m hier)

Bilal Wahib van Mocro Maffia is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest vanwege zijn ontzettend onverstandige acties op Instagram. Zijn account is hierdoor permanent verwijderd op Instagram. Sindsdien hebben we niets meer van hem vernomen. Misschien gaat daar binnenkort verandering in komen.

Roddels rondom Bilal Wahib

Bilal Wahib kwam in het nieuws omdat hij samen met Oussama Ahammoud een minderjarige jongen vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien tijdens een live opname op Instagram. Deze domme stunt valt onder kinderporno en Bilal werd gelijk van Instagram af gegooid. De rapper en acteur zou nu met een documentaire én een tour gaan komen die te maken heeft met online pesten. Het schijnt dat hij iets wil rechtzetten. Onlangs wilde hij niet meer op televisie komen. Hij had namelijk zijn afspraak bij Beau gecanceld.

Lees ook: Mocro Maffia-Bilal Wahib is aangehouden en dit is de verdrietige reden

New music

Toch schijnt het zo te zijn dat we Bilal weer zullen zien. Roddelkoning Fawrynotsawry sprak schijnbaar een betrouwbare bron – zo beweert hij op zijn Instagram – die weer in contact is geweest met de vriendinnen van de vriendin van Bilal, Sophie Keizer. Bilal zou met nieuwe muziek en een tour komen om online pesten tegen te gaan of het in ieder geval bespreekbaar te maken. Maar er is meer.

Documentaire

Fawry plaatst niet veel later een Story op zijn Instagram waarin hij deelt dat zijn management heeft gezegd dat Bilal geen nieuwe muziek uitbrengt en dat er ook geen tour komt. Maar, het schijnt wel dat er een documentaire op Videoland aankomt. Fawry sprak iemand die dichtbij Bilal staat. Deze persoon zou gezegd hebben dat er wel een documentaire op de planning staat en dat deze over vier maanden op Videoland verschijnt. Na die documentaire wordt er gekeken of er nieuwe muziek gemaakt kan worden en of er een tour gepland kan worden.  Op Instagram hoef je niets te verwachten van Bilal, want dat account krijgt hij echt niet meer terug. Wel moeten we volgens Fawry TikTok in de gaten houden. Zou jij naar de docu kijken?

Lees ook:

 Mocro Maffia-Bilal heeft spijt: “Het was een uit de hand gelopen grap”
★ Ronnie Flex verlaat zijn platenlabel “Ik voel mij bedrogen en diep gekwetst”

Bron: BeautifyBeeld: Brunopress