News

Riverdale-Cole Sprouse en To All The Boys-Lana Condor werken samen aan een nieuwe film

Riverdale-acteur Cole Sprouse en To All The Boys-actrice Lana Condor gaan samen in een nieuwe film schitteren! De film heet Moonshot en het wordt een romantische komedie. Oelala! Betekent dit dat we een paar romantische scènes kunnen verwachten? Lees snel verder voor alle details!

Cole Sprouse en Lana Condor komen samen op het witte doek

Cole Sprouse ken je waarschijnlijk nog als klein jongetje uit The Suite Life (On Deck). Ook speelt hij een grote rol in Riverdale op Netflix. Hij is geen onbekende in de filmwereld en hij is ook niet vervelend om naar te kijken…If you know what we mean! Cole verschijnt op het witte doek samen met Lana Condor. Haar ken je waarschijnlijk van de filmreeks To All The Boys. Deze reeks gaat over de verlegen Lara. Zij heeft brieven geschreven naar alle jongens op wie zij ooit een crush heeft gehad. Deze brieven bewaart ze op haar kamer. Maar op een dag stuurt haar kleine zusje al deze brieven op. Zo weten al haar crushes ineens dat Lara ooit een oogje op hen had.

Moonshot

De twee gaan de hoofdrollen spelen in een nieuwe film genaamd Moonshot. De film speelt zich af in de toekomst. In de film reizen veel mensen naar de planeet Mars om daar te gaan wonen. Terwijl de mensen daar settelen wordt de planeet ook geterroriseerd door de mensheid. Twee studenten sluipen stiekem in een raket en zo belandden ze op Mars. Hier gaan zij opzoek naar hun soulmates. Het klinkt voor ons nog een beetje vaag, maar als Cole en Lana er in spelen dan moet het een goede film worden!

View post on Twitter

De rollen van Cole en Lana

Een tijd geleden werd bekend dat Lana Condor één van de studenten speelt die stiekem in de raket sluipt. Het personage heet Sophie en zij heeft haar hele leven al uitgestippeld. Dit gaat goed totdat haar vriend Calvin naar Mars gaat verhuizen. Daarom wil ze graag naar de rode planeet. De rol van Cole is nog niet aangekondigd. Waarschijnlijk speelt hij de andere student, maar we weten nog niets zeker!

View post on Instagram
 

Bron: Cosmo GirlBeeld: Getty Images

Must reads 👀