Lifestyle

Hotspot: in Londen vind je een echt gin-tonic hotel

gin-tonic-hotel

Ben je een groot fan van gin-tonic dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaat een gin-tonic hotel in Londen. En wat is het fijn dat Londen (bij wijze van spreken) om de hoek ligt! Twijfel niet al te lang, want hier wil je echt heen.

Gin-heaven in London

Londen is een stad vol met Engelse cultuur, maar we weten allemaal dat de gin-tonic een belangrijk drankje is voor de Engelsen. En niet alleen voor hen, maar ook voor ons. Wanneer je op vakantie gaat, kan je een minibar aantreffen op de hotelkamer. Ook dit hotel heeft ofcourse een minibar, maar deze is toch wel wat leuker. Op het nachtkastje staan volle flessen gin. What? The Distillery in London is het enige gin-tonic hotel ter wereld.

View post on Instagram
 

Gin-hotel biedt niet alleen gin

We hebben geen onnodige accessoires op de kamer nodig zoals wat posters, maar een platenspeler klinkt al beter. In de hotelkamer kun je dus niet alleen genieten van je gin-tonic, maar ook van de muziek vanuit de platenspeler. Het hotel biedt geen roomservice aan, maar niet getreurd: het biedt iets veel beters aan. The Distillery heeft een zogenoemde ‘Ginstitute’, waar je gin kunt proeven. Tasty!

Waar kunnen we het hotel vinden?

Het gin-hotel is te vinden in de wijk Portobello. Deze wijk staat bekend om de leuke restaurantjes en winkeltjes. Genoeg te doen dus als je even je kater eruit wil lopen. Indien je kids hebt, zullen deze wel bij opa en oma moeten blijven in Nederland. Dit hotel is alleen toegestaan voor volwassenen. Tag je ons op Instagram als je er bent?